Horoscop Dragoste Sagetator 2012

Horoscopul pe anul 2012 iti aduce vesti minunate legate de dragoste. Daca nu iubesti, vei intra intr-o noua relatie si aceasta va fi extrem de puternica. Previziunile arata ca sunt sanse pentru inceputul unei reale aventuri in iubire. Fii atent la unii dintre prietenii tai, pentru ca pot fi motiv de ingrijorare pentru tine in anul urmator.
In general, nativul Sagetator va simti nevoia sa isi extinda si mai mult viata amoroasa in 2012. Chiar daca esti parte dintr-un cuplu, ceea ce schimba cumva fundamentul este comportarea alunecoasa a partenerului tau. De fapt, ei trec printr-o faza critica ce iti va permite tie sa continui si cu ceea ce esti tu in profunzime. Evenimente dureroase vor aparea de multe ori, pentru nativul Sagetator, ca o proba, dar si ca sa te apropii mai mult de aprecierea pe care ti-o dau ceilalti si sa te compari cu ei. Aspectele lui Pluto cu Saturn vin sa sprijine urgenta schimbarilor in ceea ce priveste viziunea despre dragoste, atasament, intimitate. Este nevoie de profunzime, iti trebuie mai multa constientizare a valorii legaturilor emotionale si tot ceea ce genereaza ele.
Realismul este prezent pentru a intari farmecul tau, dar vei fi atat de aproape de partea intunecata, incat vei respira acest aer. Daca esti singur, vei avea excelente facilitati pentru noi legaturi, pentru noi cunostinte, referitoare la modul de a te comporta, in termenii afinitatilor pe care le poti stabili. Fara sa fie necesar sa te comporti selectiv, exista oportunitatea sa intalnesti oameni care sa iti fie corespondenti.
In cuplu, vei avea o perioada in care va trebui sa renunti la incapatanare si sa discuti o anumita problema cu partenerul tau, incercand sa gasiti impreuna solutii satisfacatoare. Spre sfarsitul anului 2012, problemele vor disparea complet, iar in noiembrie pasiunea va renaste in viata ta sentimentala. Ar fi bine sa pleci impreuna cu partenerul tau intr-o calatorie care sa consolideze si mai mult relatia dintre voi. In privinta iubirii si a relatiiilor de cuplu, este timpul in care vei afla cine iti este prieten si care este iubirea ta adevarata.
Sagetatorii singuri vor utiliza aceasta situatie ca sa isi concentreze energia asupra tintelor afectiunii lor. O dorinta puternica de a-ti cunoaste mai bine partenerul te va face sa petreci mai mult timp cu acesta, lucru ce va reduce semnificativ diferendele dintre voi doi. Anul acesta, relatia ta de dragoste va face un pas inainte. Daca relatia este de lunga durata, atunci ea se va consolida si vei incerca sa-ti asumi noi obligatii. Multumita influentei lui Uranus, aspectul tau fizic se va modifica, dar intr-o maniera pozitiva. Daca esti singur, nu vei duce lipsa de aventuri amoroase. Din punct de vedere emotional, nativul Sagetator va deveni mai matur.
« Inapoi la Horoscop 2012
FAZA LUNII