Horoscop Taur 2014

Va fi un an bun în plan sentimental şi în afaceri, şi un an mai puţin bun când vine vorba de sănătate. Dacă vrei să păstrezi un echilibru între toate sectoarele vieţii tale, atunci trebuie să fii chibzuită şi să nu acţionezi impulsiv. O să trăieşti clipe minunate alături de familie şi de cei mai buni prieteni ai tăi.
Horoscop Dragoste Taur

Horoscop Dragoste Taur 2014

Dacă intri singură în noul an, ai mari şanse să cunoşti pe cineva pe parcursul lui. Trebuie să ai grijă totuşi cu alegerea pe care o faci şi să nu te arunci cu capul înainte.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Taur

Horoscop Bani Taur 2014

Cu mult tact şi răbdare, vei putea reuşi să obţii veniturile pe care ţi le doreşti pentru acest an. Ai în plan kulte colaborări şi contracte noi, dar nu trebuie să fii dezamăgită dacă unele dintre ele eşuează.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Taur

Horoscop Cariera Taur 2014

În acest an eşti atrasă de schimbări şi ai un plan bine stabilit dinainte. Vrei să încerci lucruri noi şi eşti curioasă să descoperi ce alte plăceri ascunze zac în tine.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Taur

Horoscop Sanatate Taur 2014

Bolile se prind mult mai uşor de tine, cel puţin în prima jumătate a acestui an. Trebuie să ai grijă şi să încerci să te fereşti mai mult de factorii cauzatori.
Citeste mai mult »
FAZA LUNII