ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendent in Capricorn

Ascendentul in CapricornFire serioasa, tacuta, ganditoare, contemplativa, avand atata demnitate si stima de sine incat incearca sa-si urmareasca eficient interesele. Sunt prudenti, precauti, strangatori si practici si actioneaza numai dupa indelungi premeditari.

Sunt ambitiosi si perseverenti si pot munci din greu si mult fara a se descuraja. Sunt capabili sa indure multe cand interesul le-o cere, mai ales in afaceri.

Cei nascuti cu Ascendentul in Capricorn au o seriozitate inconfundabila. Chiar si cand glumesc, acest lucru este foarte vizibil. De fapt, foarte multi dintre oamenii cu simtul umorului au Ascendent in Capricorn. La ei totul tine de planificare. Si faptul ca nu rad inainte de gluma face tot farmecul.

Persoanele cu Ascendent in Capricorn proiecteaza competenta. Pur si simplu degaja acest lucru. Au o imagine de sine la care tin foarte mult. Hainele pe care le poarta si felul in care se comporta sunt o mare preocupare pentru ei. Vor sa para niste persoane pline de succes si de foarte multe ori le reuseste.

De multe cei cu Ascendent in Capricorn sunt persoane puternic influentate de conditiile familiale. De exemplu, parintii isi pot numi copilul cu Ascendent in Balanta ca fiind "dragut", cel in Berbec ca fiind "independent". In cazul celor cu Ascendent in Capricorn, acestia sunt copii care intotdeauna au fost considerati responsabili. Cateodata, sunt chiar ei care se uita in jurul lor si simt nevoia de a fi cei organizati, cei de nadejde si cei mai responsabili membri ai familiei.

De aceea, adesea, persoanele cu Ascendent in Capricorn adopta un puternic simt al traditiei, al familiei si al responsabilitatii de la varste fragede. Ei ne apar ca extrem de muncitori, competenti si persoane de nadejde. Ceea ce altii nu vad sub aspectul rece, cateodata suav este agitatia interioara: de multe ori se intreaba: "Oare fac destul?", "Merit toate astea?", "Cum pot sa fac lucrurile mai bine?". Sunt foarte preocupati de viitor.

Desi pare ca acesti oameni ajung sa fie de succes foarte usor, acest lucru e doar aparent. Ei fac sa para asa. Multi dintre cei cu Ascendent in Capricorn traiesc intr-o lupta continua si o negare continua cu ei insisi. Stiu sa nu fie frivoli, totusi cheltuiesc bani pe haine pe care si le doresc (cele de firma, bineinteles) si pe alte simboluri ale statutului. Desi nu le place sa se afiseze si sa iasa in evidenta, reusesc sa fie remarcati prin succesul pe care il au.

De foarte multe ori, povestile celor cu ascendent in Capricorn sunt unele de succes. Desi au avut o copilarie grea, au stiut sa se orienteze astfel incat sa le fie bine. Saturn guverneaza aceasta zodie si asta inseamna ca in timpul copilariei au fost seriosi si foarte responsabili, dar in timp ce cresc, cresc si imbatranesc frumos si invata cum sa traisca viata mai relaxat.

Sunt harnici, increzatori si cumpatati; respecta religia, se consacra cercetarii teologice si analizeaza cu mare atentie fiecare subiect sau stiinta aleasa. Pot fi limitati in actiunile lor de o sanatate deficitara. Altfel, se descurca bine in chestiunile privitoare la pamant si cultivarea acestuia, dar referitoare si la marile asociatii sau la preocuparile de utilitate publica. Temperament afectiv sau afectiv-rational.

Aspect fizic:

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale:

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.

Nume celebre cu Ascendent in Capricorn:

Candice Bergen, Deborah Boone, Ray Bradbury, Charles Bronson, Bobby Brown, Nat King Cole, Sean Connery, Francis Ford Coppola, Marie Curie, Catherine Deneuve, Carmen Electra, Regina Elizabeta I, Regina Elizabeta a-II-a, Jane Fonda, Dustin Hoffman, Anthony Hopkins, Michael Knight, Brandon Lee, Sophia Loren, Paul Newman, Tom Selleck, Joanne Woodward, Alan Alda.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII