ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Varsator

Ascendent in VarsatorEste in general o fire hotarata, tacuta, rabdatoare, fidela si care nu inoportuneaza. Varsatorii sunt naturi filozofice, foarte omenoase si de obicei rafinate; iubesc muzica, arta, teatrul si literatura. Au o dispozitie rezonabila, rationala, capabila de discernamant.

Cei nascuti cu Ascendentul in Varsator sunt vazuti ca unici si originali. Acesti nativi sunt pur si simplu individualitati si nu te vor lasa sa uiti acest lucru. Adesea aplecati catre a da sfaturi, acesti nativi au un echilibru intelectual si simt practic. Sunt persoane destul de curioase, care invata usor, fie stiinta fie metafizica - orice implica avansul umanitatii ii retine atentia.

E foarte greu sa sochezi o persoana cu Ascendent in Varsator. Au vazut tot, sau cel putin asa vor sa te faca sa crezi. De fapt, ei sunt cei care, in majoritarea cazurilor, au darul de a soca. Nu ca ar fi iesiti din comun prin natura lor, dar le place sa fie asa, cu toate ca, in liniste, incearca sa fie mai presus decat ceilalti. Unii nativi cu Ascendentul in Varsator sunt usor suparatori si ireverentiosi.

Majoritatea celor cu acest Ascendent sunt destul de prietenosi si de placuti de ceilalti. Personalitatea lor se poate mula in multe cazuri cu cea a celor din jurul lor. Le ofera celorlalti putina libertate, acceptandu-i, ca regula generala, pe toti ca fiindu-le egali.

Ca o curiozitate, cei cu Ascendentul in Varsator pot fi putin cam distanti in timp ce se afiseaza drept amabili si filantropi.

Adesea catalogati ca fiind niste copii independenti si originali, nativii cu Ascendentul in Varsator de multe ori se simt "diferiti" sau "speciali" de-a lungul vietii. De multe ori se simt de parca ar privi totul cu superioritate, iar abilitatea lor de a observa si a deduce este oarecum nefireasca. Sunt adepti ai lucrului care trebuie facut sa mearga, chiar si atunci cand partile care formeaza intregul arata ca un puzzle din piese complet diferite - in special atunci cand este vorba de grupuri de persoane. Acest lucru ii face sa fie buni manageri sau lideri de echipa.

Ascendentul releva, adesea, manierele fizice si chiar si modul cum ne vom alege hainele, ceea ce ne va arata cum ne prezentam singuri in fata celorlalti. Cei cu Ascendentul Varsatorului, au cateodata un stil propriu al manierelor, iar imbracamintea oarecum "pe dinafara" - dar nu suficient pentru a iesi in evidenta ca niste "ciudati", insa suficient pentru a-si arata originalul temperament.

Sunt niste oameni foarte deschisi la idei noi, desi uneori pot fi foarte incapatanati in a-si sustine idea. Pana la urma Varsatorul e o zodie fixa. Semnul de pe ascendent arata cum persoanele reactioneaza in situatii noi, iar cu Varsatorul pe Ascenendent se remarca o anumita rezistenta la schimbare care pare ca le defaimeaza natura lor progresista in general. Apare o inflexibilitate distincta la cei cu Ascendentul Varsatorului si incearca, in unele situatii, sa isi impuna opiniile in fata celorlalti.

Cu conceptia lor despre viitorul omenirii ca un intreg, unii nativi cu Acendentul in Varsator scapa din vedere multe dintre problemele personale ale celor apropiati. De obicei ii atrag parteneri care au incredere in ei ei si multa patima.

Isi manifesta puternic simpatiile si antipatiile, sunt de obicei sociabili si au multe cunostinte; intuitivi, sunt aplecati catre cercetarile de tip ocult; in unele privinte sunt ciudati, excentrici sau radicali. Reusesc in domeniile care necesita demers rational constant si concentrare sau unde este nevoie de sociabilitate si prietenii. Au talente inovatoare si literare. Temperament rationa-lafectiv.

Aspect fizic

Statura medie, cu forme puternice, bine conturate, patrate; tendinta de ingrasare la varsta de mijloc; ten bun, curat, fata lunga, ovala, carnoasa; culoarea parului variaza de la deschis spre negru, castaniu etc.; sunt in general prezentabili, cu o infatisare prietenoasa.

Predispozitii mentale

Inteligent, cu o memorie si o capacitate rationala bune, este foarte capabil de a actiona in domeniul practic; are o buna capacitate de concentrare si apreciaza cunostintele de orice fel. Bun, omenos, temperat, constant, perseverent, cu o dispozitie optima; ingenios, inventiv, inclinat uneori catre chestiuni psihice sau sociale; iubeste ocupatiile, influentele si directiile umaniste; devin de multe ori doctori; au multi prieteni.

Nume celebre cu Ascendentul in Varsator:

Belinda Jo Carlisle, Willem Dafoe, Matt Damon, Matt Dillon, Kirk Douglas, Andy Gibb, Whoopi Goldberg, Wayne Gretzky, Gene Hackman, Larry Hagman, Audrey Hepburn, Billie Holiday, Janis Joplin, Meat Loaf, Jim Morrison, Yves Saint Laurent, Martin Sheen, Alicia Silverstone, Tori Spelling, Tammy Wynette.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII