ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Taur

Ascendentul in BerbecO fire increzatoare in sine si consecventa, capabila de activitate de durata sustinuta pentru a-si atinge scopurile. Amabil cand nu este provocat, dar naravas ca un taur cand se infurie, devine incapatanat si intransigent cand intampina opozitie. De obicei este rezervat, principial si oarecum secretos in privinta chestiunilor personale.

Adjectivele pe care le putem atribui cu usurinta acestor indivizi nascuti cu Ascendentul in Taur sunt lent, stabil si capabil. Acesti nativi au o rezistenta strasnica si o putere remarcabila. Sunt adesea foarte loiali fata de cei la care tin. Cu toate ca in general nu par a-si arata puterea, prezenta lor este remarcata si emana stabilitate cu adevarat.

De obicei Ascendentul zodiei dezvaluie schimbarile care vor avea loc. Insa, Taurii, prin natura lor, sunt rezistenti la schimbare. Poate fi dificil sa ii influentezi pe nativii cu Ascendentul in Taur, pentru ca sunt adesea incapatanati si nu se abat de la drumul lor. Primele lor reactii sunt de a incerca sa simta lucrurile, nu in acelasi mod cum un nativ in zodia Pesti poate sa se adapteze la mediul inconjurator, ci cu toate cele 5 simturi. Au foarte dezvoltate mirosul si simtul tactil si reactioneaza la ceea ce se intampla in lumea reala. Au o abordare realista asupra vietii. Inainte de a incepe o noua activitate pun intotdeauna siguranta pe primul loc.

Adesea, nativii cu Ascendentul in Taur sunt adesea foarte precauti si grijulii. Pentru ca semnul Ascendentului are si calitatea de "fix", atunci acest nativ nu este caracterizat ca un personaj flexibil. Mai degraba el poseda o unitate de intentie hotarata.

Mai mult decat majoritatea oamenilor, persoanele cu Ascendetul in Taur prefera "lucrurile bune" din viata. Ingaduinta prea mare fata de sine poate fi o slabiciune pentru multi dintre cei care au acest Ascendent. Adesea, nativii cu ascendetul in Taur colectioneaza diferite lucruri si isi investesc economiile in bunuri materiale.

Persoanelor cu Ascendentul in Taur le place sa poarte haine de calitate si in care se simt confortabil. Rareori se imbraca ostentativ. Multi dintre ei au un fizic puternic si robust.

Destul de posesivi in relatia de cuplu, acesti nativi nu renunta usor la relatiile pe care le au. Cu toate ca nu sunt foarte gelosi, isi considera partenerul o proprietate personala. Intensitatea si loialitatea sunt extrem de importante pentru nativii cu Ascendentul in Taur. Acestia sunt persoane foarte senzuale care prefera confortul pe care il ofera o relatie stabila. Cu toate ca nativii cu Ascendentul in Taur pretuiesc armonia si calmul, relatia de cuplu poate fi foarte pasionala.

Au capacitatea de a castiga bani in beneficiul celorlalti si sunt buni in orice activitate executiva. Sub supravegherea lor se desfasoara cu succes activitatile privind pamantul si produsele sale. Sunt temperamente vitale.

Este placut sa ai in preajma nativi cu Ascendentul in Taur. Stabilitatea lor este foarte linistitoare, iar armonia lor interioara este foarte atragatoare.

Aspect fizic

De statura scunda spre mijlocie, predispusi la ingrasare si adesea cu bustul mic; au fata si constructia corpului patrate; gatul scurt si puternic; fruntea, nasul, obrajii, buzele si gura proeminente; maxilare puternice; ochi negri; parul ondulat sau cret, inchis la culoare; ochii mari si rotunzi; mainile plinute, scurte si puternice.

Predispozitii mentale

Perseverent, constant, conservator, hotarat, incapatanat, mandru si ambitios sa obtina puterea, sociabil totusi, afectuos si iubitor, dar poate fi si foarte nerezonabil, plin de prejudecati si incapatanat ca un taur. Cand este infuriat, nimic nu-i poate sta in cale. Munceste incet, dar bine. Tipurile nedezvoltate sunt de obicei foarte indolente si senzuale.

Nume celebre cu Ascendentul in Taur:

Billy Crystal, Mia Farrow, Queen Latifah, George Lucas, Liza Minnelli, Nick Nolte, Bonnie Raitt, Carl Sagan, Carlos Santana, Maria Shriver, Randy Travis, Dionne Warwick, Sigourney Weaver, Serena Williams.


HOROSCOPUL DE AZI 26 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII