ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Gemeni

Ascendentul in GemeniEste ambitios, are aspiratii puternice si e inclinat catre investigatii, cercetari si experimente; este, de asemenea, capabil sa urmareasca doua, trei scopuri deodata, are dexteritate, e activ. Este o fire compatimitoare si sensibila, are o minte intuitiva, perceptiva si imaginativa, dar este si idealist si iubitor de orice forma de recreare mentala. Este inclinat catre placere, aventura, stiinta si scopuri educative. Uneori este agitat, nelinistit, foarte incordat si confuz, timid, indecis, iritabil si impresionabil.

Cei nascuti cu Ascendentul in Gemeni percep lumea ca pe un loc in care pot invata. Ei vor sa stie totul despre oamenii din jurul lor. Pare ca se aseamana cu nativii care au Ascendentul in Sagetator? Pai asa si este, insa exista cateva diferente importante. In timp ce Sagetatorii incearca sa-si extinda orizonturile intelectuale si fizice intr-un sens mai larg, pe Gemenii ii intereseaza mai mult sa se invarta in cercurile lor sociale.

Sunt oameni carora le place sa puna intrebari, sa se deplaseze liberi si sa se amestece in multime. Cu adevarat nelinistiti si activi fizic, nativii cu Ascendentul in Gemeni dau impresia ca sunt nerabdatori chiar si atunci cand nu este asa. De fapt, acestia dau dovada de o inteligenta care ii poate intimida pe unii oameni mai sensibili. Usurinta cu care vorbesc poate fi o calitate minunata, cu toate ca, uneori, persoanele cu Ascendentul in Gemeni, din cauza capacitatii lor intelectuale, uita sa acorde atentie persoanelor cu care comunica si interactioneaza. De aceea Gemenii pot parea putin cam reci si, cu toate ca aceasta caracteristica este numai de fatada, acest lucru nu este imediat observat de majoritatea oamenilor. De exemplu, nativii avand predominante semnele de "apa" nu se prea simt in largul lor in preajma celor cu Ascendetul in Gemeni (insa acest lucru se intampla inainte de a-i cunoaste mai bine), in timp ce nativii cu zodii predominant de "aer", care sunt mai puternici, apreciaza simtul umorului si istetimea acestor persoane.

Nativii cu Ascendentul in Gemeni pot fi impartiti in doua categorii. Cei dintr-o astfel de categorie sunt agitati, schimbatori, vorbareti si putin capriciosi. Acesti nativi sunt interesanti si amuzanti. In mod constant explica diferite lucruri, fie ca este vorba de comportamentul sau opiniile lor, fie ca este vorba despre cele ale persoanelor din jurul lor. Pentru cei dintr-o aceasta posbila a doua categorie ne referim la cei care sunt mai degraba reci si cu un comportament intelectual. Acesti nativi sunt destul de ingeniosi si isteti, insa, fata de cei din prima categorie, par a fi mai putin veseli si sunt schimbatori. Observatiile pe care le fac sunt taioase si maniera generala este mai severa.

Insa, indiferent de categoria din care fac parte, nativii cu Ascendentul in Gemeni au tendinta sa analizeze si sa dea un inteles lumii in care traiesc. Puterea lor de observatie este foarte bine dezvoltata, sunt activi din punct de vedere mintal (frecvent mintea lor se afla intr-o competitie) si aproape intotdeauna au ceva inteligent sau amuzant de spus. Aceste persoane deviaza cu usurinta de la un subiect la altul, datorita curiozitatii si istetimii caracteristice, insa nu se pot concentra prea mult timp doar asupra unui lucru.

In copilarie, nativii cu Ascendentul in Gemeni sunt adesea catalogati ca fiind intelectuali, curiosi si poate chiar ciudati. Multi dintre ei considera ca in cresterea lor a lipsit caldura.

In relatia de cuplu, persoanele cu Ascendentul in Gemeni cauta un anumit grad de libertate si spatiu. Le plac dezbaterile cu caracter intelectual si schimbul general de idei. Cu toate ca adesea cer sa li se acorde un grad firesc de libertate si ei sunt la fel de dispusi sa isi lase partenerul sa respire.

Aspect fizic

Inalt, subtire, drept, dar sprinten; mers rapid; brate si degete lungi; trasaturi fine, fata, nasul si barbia lungi; infatisare sangvinica; ochi cenusii sau caprui; parul inchis la culoare, de obicei castaniu.

Predispozitii mentale

Invata repede, ii place sa citeasca si sa scrie, este curios, in stare sa dobandeasca o buna educatie; are dexteritate, este plin de viata, ingenios, cu o minte foarte agera. Admira si este inclinat catre muzica, pictura, limbi straine, dans, calatorie si inventii, Uneori este timid sau retras, manifesta buna dispozitie, este omenos. Nervos si nelinistit.

Nume celebre cu Ascendentul in Gemeni:

Printul Albert de Monaco, Christina Applegate, Neil Armstrong, Drew Barrymore, Harry Belafonte, Steffi Graf, Tommy Lee Jones, Barbara Mandrell, Ricky Martin, Julianne Moore, Gregory Peck, Michelle Pfeiffer, Bruce Springsteen, Orson Welles.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII