ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Fecioara

Ascendentul in FecioaraManifesta dorinta de imbogatire, dar aceasta necesita un efort considerabil. Sunt firi foarte active, nu sunt usor de multumit, invata repede, au o rezistenta buna si nu-si arata varsta. Au inclinatii speculative si adesea isi manifesta necenzurat nelinistea si ingrijorarea; sunt sensibili la ceea ce-i inconjoara si la nevoile celorlalti.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt adesea un pic mai atenuati in privinta manierelor si a imaginii pe care o au in fata celorlalti, desi acest lucru depinde de multe ori de pozitia lui Marte in aceasta schema. In general, Ascendentii in Fecioara au o aura inteligenta si rezervata, evidenta aproape la majoritatea. Aceste persoane sunt de obicei persoane timide carora le trebuie timp sa analizeze ce se intampla in jurul lor inainte de a actiona. Aceasta calitate poate fi perceputa de ceilalti exact asa cum este ea in realitate, sau poate fi perceput ca o persoana retrasa, rece sau chiar critica.

Una dintre cele mai importante trasaturi ale acestor presoane este cunoasterea foarte buna a propriului corp. Cei cu Ascendent in Fecioare sunt sensibili la orice disconfort sau semnal pe care corpul li-l da. Multi dintre ei sunt preocupati de sanatatea lor fizica, unii putand fi interesati exercitii din alte "sfere" cum ar fi yoga. Persoanele cu Ascendent in Fecioara sunt foarte atente la ce mananca. Desi sunt niste gurmanzi raman foarte atenti la fiecare aliment pe care il consuma.

Cei nascuti cu ascendetul in Fecioara au tendinta de a se ingrijora foarte mult, mai ales cand se confrunta cu situatii noi. Observa cele mai mici detalii pe care altii le ignora total.

Foarte multi oameni din acesata categorie au tendinta de a atrage sau de a fi atrasi de oameni care au nevoie de ajutor. Astfel pot avea parte de niste relatii destul de confuze. Desi tind sa para organizati si profesionisti, relatiile lor se pot transforma foarte usor in dezordine si asta in special pentru ca nu isi vad partenerii cum sunt ei de fapt in realitate.

Persoanele cu Ascendent in Fecioara au un sarm ascuns. Odata ce incep sa se acomodeze cu persoane pe care tocmai le-au cunoscut, se va dovedi ca au foarte multe de oferit. Te vor ajuta cand ai probleme, vor veni sa te ajute si intr-un picior, si te vor surpinde cu o modestie naturala intr-o maniera critica si distanta.

Sub supravegherea lor atenta se desfasoara cu succes afaceri, activitati comerciale sau legate de cultivarea pamantului. De obicei au un temperament schimbator in plan mental.

Aspect fizic

Statura medie sau putin peste, tendinte moderate de ingrasare, bine facuti; fata este ovala, parul, ochii si tenul sunt inchise la culoare; nasul este drept, iar mersul este dinamic.

Predispozitii mentale

Apetenta pentru invatare, au o gandire dinamica, abilitati intelectuale bune, sunt critici, prevazatori, metodici, precisi, ingeniosi; uneori sunt mai degraba indecisi, nervosi si fara incredere in ei insisi.

Nume celebre cu Ascendentul in Fecioara:

Woody Allen, Warren Beatty, Jeff Bridges, David Byrne, Albert Camus, Dick Cheney, David Copperfield, Kevin Costner, Marlene Dietrich, Shannen Doherty, Placido Domingo, Faye Dunaway, Tom Hanks, Hugh Hefner, Helen Hunt, Don Johnson, Gene Kelly, Annie Lennox, Roy Orbison, Dolly Parton, Franklin D. Roosevelt, Cybill Shepherd, Uma Thurman, Oscar Wilde, Tiger Woods.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII