ASCENDENTUL pentru fiecare zodie

Ascendentul in Sagetator

Ascendentul in SagetatorSunt predispusi sa fie joviali, stralucitori, optimisti, generosi, milosi. Iubesc libertatea, sunt firi foarte independente si nu vor permite nimanui sa le comande sau sa-i conduca. De obicei au simtul umorului si al demnitatii. Dispozitia este variabila, pot fi sinceri, curajosi, impulsivi, deschisi, nervosi, energici.

Pentru aceste persoane lumea e plina de aventura, lucruri noi de experimentat si in primul rand, speranta. La ei gasesti o inconfundabila credinta si entuziasm.

Acesti nativi sunt cumva fara odihna si adesea persoane active. De multe ori cauta lucruri iesite din comun si multi dintre ei fac asta toata viata. Pot fi niste persoane directe, desi deseori iarta fara niciun fel de problema. Au foarte multe de spus si de oferit. Perspicacitatea si opiniile lor sunt, de obicei, interesante , desi cateodata ofera foarte putine detalii.

Persoanele cu Ascendent in Sagetator au intotdeauna o opinie despre orice si le place sa le spuna celorlalti exact ce simt si cred. Nu se fac mereu placuti de ceilalti, dar cu totii au un fel de a se misca ce ofera, intr-un final, un anumit nivel de incredere. Unii i-ati putea numi naivi sau prea optimisti. Chiar si cei mai linistiti nu se dau in laturi de la actiune si experiente.

Una dintre caracteristicile cel mai des intalnite si evidente, in acelasi timp, ale celor cu Ascendentul in Sagetator, este simtul umorului pe care vor sa il transmita si celorlalti. Chiar si atunci cand nu se simt extraordinar, reusesc sa gaseasca partea nostima a lucrurilor si sa se bucure de orice fac. Pozitia lui Jupiter, guvernatorul acestui semn, ne poate oferi, insa, unele indicii despre cum acesti nativi se manifesta. Jupiter in Capricorn, de exemplu, ii poate da un mod de abordare sarcastic, dar in interiorul lor, dincolo de aparente, o inconfundabila speranta si spirit de viata.

In activitatile sau domeniile comerciale, cei cu ascendentul Sagetatorului sunt in general agresivi, militanti, tenaci, grabiti sa obtina avantaje de pe urma facilitatilor si sa incheie proiectele de afaceri. In discurs merg direct la tinta, fara menajamente. Le plac vanzarile angro, afacerile mari si initiativele financiare de proportii. Temperament afectiv si rational.

Aspect fizic

Inalt, subtire, cu o statura bine facuta, predispusa spre garbovire; cu fata in general lunga sau ovala, fruntea rotunda, cu ochi albastri sau caprui expresivi, cu tenul curat, parul castaniu predispus la chelie mai ales pe la tample; tendinta de a tropai sau de a tarai picioarele.

Predispozitii mentale

Generos, amabil, temperat, drept, sincer, liber, vesel, milos si prietenos, activ si intreprinzator, intelegator, omenos si oarecum impulsiv. Predispozitie catre filozofare, practicarea dreptului, medicinii sau religiei; Dornic sa calatoreasca si sa practice sporturi si exercitii in aer liber.

Nume celebre cu Ascendent in Sagetator:

Catherine Zeta-Jones, Nicolas Cage, Hans Christian Andersen, Fred Astaire, Tony Banks, Brigitte Bardot, Boris Becker, John Belushi, Michael Bolton, Marlon Brando, Nicolas Cage, Coco Chanel, Jamie Lee Curtis, Danny De Vito, Bob Dylan, Bridget Fonda, Jodie Foster, Goldie Hawn, Jimi Hendrix, Anjelica Huston, Bruce Lee, Leonardo da Vinci, Elvis Presley, Linda Ronstadt, Winona Ryder, Jean Paul Sartre, Ted Turner, Raquel Welch, Alicia Witt.


HOROSCOPUL DE AZI 27 MAI 2017
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun
 
FAZA LUNII