ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009...

Nativii din zodia bou

Stanca Gibraltarului! O fortareata de netrecut. Cei sub semnul Boului sunt adevarate buldozere. In esenta sunteti o persoana temperata, care acorda mare atentie regulilor, rigorilor, muncii in detaliu, puterii caraterului si ...rezultatelor. Va puteti bloca efectiv asupra unui punct sau detaliu pentru mult timp si sa lucrati la din greu mai mult decat oricine.

Nu faceti economie la efort. Un Bou uraste sa piarda, tocmai de aceea e logic faptul ca niciodata nu se da batut. Unii ar putea sa va vada cam lenti, altii se pot plange ca sunteti neindemanatic. In fapt, va indreptati mereu care o dulce pace interioara proprie si refuzati sa fiti impinsi de la spate ori impulsionati in vreun alt fel de multimea de "capete infierbantate" care roiesc in jurul vostru.

Boul crede in simplitate si succes. Plutirea in afaceri complicate mai mult sau mai putin va exaspereaza. Sunteti capabili de iubire profunda si de lunga durata. Totusi, romantismul va lasa rece. Preferati actiunea in locul patului plin de petale de trandafir si a micilor sticlute decorative pline cu ulei aromat.

Boul ia viata in serios, insa aceasta nu intotdeauna ii intoarce acest favor. In mod normal sunteti taciturn, dar sunteti dotat cu un talent nativ de narator.

Boul face echipa buna cu Sobolanul, Cocosul si Sarpele. Acestia sunt foarte bine echipati sa-i manipuleze spiritul de seductie specific Boului.

Primele doua parti ale vietii vor fi caracterizate de munca din greu. In timpul celei de-a doua faze a dezvoltarii adulte o neintelegere intre voi si un vecin ori coleg poate cauza o adanca si de lunga durata ruptura. Aveti o inima puternica si puteti ajunge la varste inaintate sanatos atat trupeste cat si mintal, insa totul se poate narui incet dupa ce depasiti pragul de cincizeci de ani.

Un sfat: deschideti-va mintea si opriti-va sa ii judecati pe cailalti dupa standardele voastre. Singurul lucru care vi se poate intampla este sa fiti dezamagiti.

Plusuri: Boul poate fi rabdator, contemplativ (analist), priceput, dibaci, increzator, familiar, cu autoritate, silitor si cu pas sigur.

Minusuri: Boul, insa, poate sa aiba si multe prejudecati, poate fi sovinist, mandru, tiranic, marunt in aspiratii, critic, excentric, bigot, conservator, morocanos si, uneori, violent.

Ca o concluzie: Nascut pentru a fi lider, inspirati incredere celor din jur. Aveti o indemanare deosebita chiar daca folositi, in principal, metode conservatoare, bine cunoscute de toata lumea. Prudenta maxima pentru ca aveti tendinte soviniste si, intotdeauna, cautati sa va urmariti doar propriul scop.

Cei din zodia Bou pot avea succes ca si chirurgi, militari de cariera sau stilisti.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 31 MAI 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun