ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018...

Nativii din zodia caine

Intr-adevar cel mai bun prieten al omului; sunteti onest, credincios si sincer. Oferiti valori reale in schimbul afectiunii. Sunteti un companion agreabil cand aveti o stare sufleteasca buna.

Cine te cunoaste, te iubeste; cu exceptia momentelor cand va lansati in comentarii brutale sau in aprecieri sarcastice asupra noastra, umili spectatori nepregatiti pentru asa ceva. Aveti un anume latrat care face chiar si cea mai feroce muscatura sa para nedureroasa.

Dar sunteti o persoana care stiti sa va revansati. Credeti in justitie si cu bucurie preluati cauze laudabile si purtati grele cruci impotriva practicilor neloiale.

Aveti un caracter care respecta traditiile si codul onoarei. Va face o mare placere sa ajutati un batran sa treaca o strada aglomerata.

Simtul fin al mirosului va permite sa adulmecati inselaciunile si sa luati urma fraudelor. Problema este ca acest fler pentru adevar este atat de ascutit, incat cateodata va poate face sa deveniti pesimist. Ceea ce se poate termina in dezamagiri urmate de depresii.

Ca un gard viu impotriva acestei tendinte de a parea fara ajutor, incercati sa va inconjurati cu persoane amuzante, al caror optimism va ajuta sa va mentineti echilibrul.

Cel mai bine este sa va casatoriti cu un Tigru, Cal sau Dragon. La varste firave veti descoperi ca lumea este un loc plin de nedreptati. Va veti implica in cruciade si va veti lovi de greseli elementare.

Un sfat? Incercati sa nu fiti chiar asa de dureros de direct. Acceptati compromisuri. Feriti-va de foc si visati la zile mai bune.

Plusuri: Cainele poate fi atent, bine intentionat, util, dragastos, atruist, modest, devotat, rational, supus, discret, inteligent si entuziast.

Minusuri: Cainele poate fi si artagos, zburdalnic, dezagreabil, de nestavilit, fatarnic, tipicar, tafnos, acuzator, nervos, anxios si imposibil de trait cu el.

Ca o concluzie: Cainele este cel care nu lasa balta pe nimeni, niciodata. Cei aflati sub acest semn sunt onesti si credinciosi celor pe care ii iubesc. Sunteti o pacoste prin grija permanenta pe care o purtati altora, limbii ascutite si a tendintei de a gasi imediat greseala.

Un Caine poate fi un excelent "bussinesman" ("bussineswoman"), activist in diverse organizatii, profesor sau agent secret.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 31 MAI 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun