ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014...

Nativii din zodia cal

Stilul vostru este stilul lux. Cu sange rece si mandru, voi visati sa decupati intreaga viata ca un bandaj. Suntati capabili sa mutati muntii din loc si sa le schimbati chiar forma.

Sunteti activ si energic. Desi, daca cumva simtiti din plin ceea ce faceti, puteti sa va incapatanati sa refuzati sa faceti orice altceva. Nimeni nu va poate face sa miscati un deget.

Nu sunteti puturosi, insa faceti numai ceea ce va face placere. Nu in cele din urma, sunteti un bun executant. Caii sunt niste invingatori, care isi urmareste cu sfintenie scopurile.

Va este teama de esec si munciti din greu sa va salvati cariera. Banii sunt importanti pentru voi. Si, poate si de aceea, niciodata nu veti lasa sentimentalismele sa va stea in cale.

Sunteti destul de amabili atunci cand faceti pe grozavii cand "treceti peste cadavre" ca sa obtineti ceea ce vreti de la viata. Pasiunea este singura emotie care va poate transforma cruzimea in terci. Aceasta, insa, va poate determina sa cedati cheile launtrice ale sufletului si sa va intoarceti la familie, prietenii parasiti si sa incheiati socotelile cu trecutul de dragul unui continuu si idilic viitor, ca obiect al afectiunii voastre.

Atentie! Aceasta daruire exclusiva poate sa ruineze muncitorul si practicul Cal. Sub o fatada care se poate apropia de narcisism, sunteti ciudat de conservator.

Obisnuitele voastre cravate striate pot contrasta socant cu un fundal roz, dar ramaneti fidel doar cravatelor striate. Hainele voastre preferate sunt de culoare neagra si pot suporta si o linie sexy, care pune in valoare linia gatului. Dar ele raman, de baza, negre.

In general va inchipuiti despre voi insiva ca sunteti niste cetateni de baza, dintr-o bucata, dar, cel putin in vorbe, sunteti imoral, clevetitor si cam sariti calul. Ca sa va tineti in frau, va petreceti o buna bucata de viata invatand cum sa va controlati iesirile.

Sunteti artagos si arogant atunci cand enervati - si sunteti invariabil enervant. Copilaria este usoara si fara greutati pentru voi., insa, perioada adulta va fi ca o traversare a unei furtuni tarandu-va piciorul. Desi calea usoara va atrage, responsabilitatea va va uda spiritul deosebit. Maturitatea vine tarziu la Cai.

Caii progreseaza lin si aceasta este, pentru ei, o a doua natura. Un sfat? Nu incalcati regulile. Crimele (neregulile) nu va vin bine. Fericirea este in munca voastra.

Plusuri: Calul este productiv, entuziast, amuzant, inima-fierbinte, talentat, ageabil, silitor, generos, sociabil, autonom, cu o gandire solida, sexy, curios, convingator si logic.

Minusuri: calul poate fi, de asemenea, si obraznic, condescendent, fara scupule, anxios, schimbator, excesiv de pragmatic, oportunist, capsoman, bagaret si atat de obtuz incat pare a fi orb si surd in acelasi timp.

Ca o concluzie: Capacitatea voastra de a depune munca grea este uimitoare. Sunteti o persoana extrem de independenta si plina de sine. Desi inteligent si prietenos, aveti o evidenta tenta de egoism si viclenie, asa ca trebuie sa fiti atenti sa nu deveniti egocentrici.

Semnul calului sugereaza succesul ca aventurier, om de stiinta, poet sau politician.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun