ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015...

Nativii din zodia capra

Este cel mai creativ dintre semnele zodiacului chinezesc. Capra este cu adevarat inzestrata, avand fler pentru estetica si bucurandu-se sa fie in armonie cu natura.

Aveti o naivitate intuitiva care va poate caracteriza ca un bun profesor in domeniu. Dar inainte de a incerca ceva, trebuie sa va asigurati ca puteti face acest lucru in maxima siguranta. Simtiti nevoia sa fiti iubit, protejat si sa pasteti in siguranta pe un camp fertil.

Fara infrastructura, sunteti neajutorat. Sunteti egocentric si aveti alura de invingator. Nu va deranjeaza sa va agitati si tensionati in efortul de a atinge un nobil sau tangibil scop, dar urati sa faceti parte dintr-o structura pe baza de orar fix, sau repetitiva, care induce rutina.

Aveti nevoie de multi bani gheata, desi dispretuiti bugetele. O formidabila ambivalenta va imparte nevoia de baza pentru securitate si dorinta puternica pentru o libertate totala fara limitele care va streseaza.

Caprele sunt, in general, foarte delicate. Bunele voastre maniere, siretenia si sarmul va vor fi buni tovarasi de drum pana la a gasi acea persoana, grup sau profesiune care sa va ofere protectia maxima si sa va permita sa va puneti in valoare talentele.

Va puteti incerca mana in poezie, cercetare sau, si mai bine, doar rasturnati-ve intr-un fotoliu, relaxati-va si lutruiti cristalele de Boemia. Puteti sa faceti ca un perfect "hippie".

Incercati sa faceti curte Cailor, Dragonilor si Porcilor si evitati Tigrii si Boii. Nu va deranjeaza rolul de dependent, de aceea probabil ca va bucurati de o copilarie linistita.

Ca un vesnic indragostit si fantezist tanar adult s-ar putea sa experimentati cateva dezamagiri in dragoste, devastatoare. Dar, norocul va surade in cea de-a treia parte a vietii, aducandu-va dragoste si siguranta pentru sufletul vostru sensibil.

Un sfat? Gasiti-va campia fertila in tinerete si fortati-va sa pasteti cu rabdare. Norocul vostru se va afla mai degraba in conturile altcuiva.

Plusuri: Capra poate fi seducatoare, altruista, creativa, empatica, intuitiva, generoasa, ingenua, gentila, romantica, sensibila, maleabila, candida si iubita.

Minusuri: Capra poate fi si auto compatimitoare, pesimista, grabita, parazitara, razbunatoare, delasatoare, indecisa, polemica, violenta, capricioasa, iresponsabila, tardiva, grijulie, bigota, artagoasa in unele momente la locul de munca.

Ca o concluzie: Exceptand "indemanarea" cu care pune oamenii pe picior gresit, Capra poate fi un companion sarmant. Sunteti o persoana eleganta si artistica chiar, dar si prima care se plange de diferite lucruri care nu le convine. Lasati la o parte pesimismul si ingrijorarea voastra caracteristica si incercati sa fiti mai putin dependent de confortul material.

In cariera puteti avea succes ca actor, gradinar sau salvamar.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 31 MAI 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun