ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017...

Nativii din zodia cocos

Remarcabil de rezistent, sunteti nascut pentru a va lauda. Chiar daca intreaga voastra viata este ca o cursa cu mountaign-rousse-ul, o nebuna insiruire a succeselor si retragerilor, urcari si caderi, incercari, suferinte si alte emotii extenuante sau experiente extreme, voi ramaneti acelasi nestapanit, dar credincios si indraznet spirit.

Nu conteaza gradele de disperare prin care ati putea trece, voi va ridicati singuri, va scuturati penele linistit si o luati din nou de la capat cu binecunoscutul dumneavoastra mers tantaos. Cocosul parca emite raze de entuziasm. Bucuria voastra in a experimenta noi lovituri este contagioasa.

Oamenii sunt disperati sa se afiseze cu voi, sa mearga in locurile unde ati fost voi, sa viziteze aceleasi obiective turistice, sa impartaseasca acelasi stil de viata trepidant. Voi veti ocupa in mod frecvent pozitii de autoritate.

Si asta pentru ca sunteti autoritar din nastere si facut sa fiti un bun exemplu. Va place sa munciti din greu. In ciuda catorva atitudini cocosesti si a tendintei de a fi fudul, nu puteti fi acuzat nici ca intindeti coarda nici ca sunteti prea pedant.

Sunteti multi talentat, deschis la minte, totusi o persoana conservatoare. In dragoste baleati intre eleganta si clasa. Incercati sa va cuplati cu un Sarpe, Caine sau Dragon.

Un sfat? Sunteti mult prea sincer pentru binele vostru. Sufera ca sa nu fii prea candid. Caracterul tipator va recomanda acest lucru. Puteti sa trageti de sirena daca doriti, dar incercati sa nu suflati singur in fluier in mijlocul pietei. Tineti minte ca Cocosul in apa clocotita nu este decat o simpla supa.

Plusuri: Cocosul poate fi sincer, brav, entuziast, loial, muncitor pana la epuizare, tenace, aventuros, meticulos, prompt, subtil, bine imbracat, expert, cu picioarele pe pamant, comunicativ, gregar, sensibil, sarmant, exuberant si mucalit.

Minusuri: Cocosul poate fi si maniac, inzorzonat, inutil, prea dedicat, egoist pana la orbire, extrem de zelos, pretentios, materialist, hraparet, cu pretentii de dominare, cinic, schimbator, isi da prea multa importanta si vizionar inchipuit.

Ca o concluzie: Cocosul este caracterizat de munca din greu. Este ager in decizii si, cel mai adesea, spune pe gura ce are in cap. Din aceasta cauza, exista tendinta sa pareti laudaros in fata celorlalti. Sunteti un visator, va imbracati tipator si aveti tendinta sa deveniti extravagant pana la extrem.

Cei nascuti sub semnul Cocosului pot fi niste fericiti patroni de restaurant, publicisti, buni soldati sau calatori chiar si in jurul Pamantului.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun