ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011...

Nativii din zodia iepure

Un nobil in cautarea armoniei. Sunteti o persoana plina de grija si care actioneaza cu discretie in tot ceea ce intreprinde. Atunci cand simtiti ca un conflict va da tarcoale lasati totul balta si va ascundeti.

Distins, diplomatic si cu bune maniere sunteti cateodata si intempestiv. Contactul cu cultura si rafinamentul va recomforteaza.

Nu va displace nici sa aveti bani multi, voi aveti in instinct sa castigati bani si chiar sa va pastrati bogatia acumulata, fara a iesi in evidenta si fara a face mare caz.

Sunteti adeptii, mai degraba, mobilierului traditional, chiar antic, in locul cromului si sticlei contemporane. Iepurele are realizari din categoria "pas cu pas", far nicio graba. Ambitios, dar niciodata agresiv, puternic, dar niciodata dur.

Daca ar fi sa i se atribuie o maxima Iepurelui, pentru felul sau de a fi, aceasta este: "El care lupta si pleaca, traieste ca sa lupte intr-o alta zi". Sunteti hipersensibili - chiar lingavi. Bolile cronice, migrenele, astmul, rinitele alergice, durerile lombare, negii, urticaria - pe toate le veti incerca.

O casa mare la tara este ceea ce aveti nevoie, asadar nu va ramane decat sa o umpleti cu diamante si acestea pot fi chiar copiii vostri. Alegeti-va partener Capra, Porc sau loialul Caine. Evitati sa va legati de Tigru, Cocos si Dragon.

Va planuiti viata in asa fel incat sa se desfasoare lin, ceea ce va si reuseste de multe ori. Dar daca sunteti surprins de stralucirea blitzurilor si evenimentele o iau razna, atunci simtiti ca innebuniti.

Un sfat? Deschideti bine ochii nu numai in privinta voastra ci, mai ales, in privinta celor din jurul vostru.

Plusuri: Iepurele poate fi sensibil, plin de tact, iubitor de casa, rafinat, prudent, discret, cu viata lunga, cult, cu bune maniere, artistic, apreciativ, scolaros, suav, de o ospitalitate gatioasa, modest si virtuos demn de incredere.

Minusuri: Iepurele poate fi si snob, sectretos, pedant, complicat, de o indiferenta trufasa, indulgent cu sine, semet, minutios, judecator excesiv, auto-suficient, inselator, egoist si mult prea binevoitor.

Ca o concluzie: sunteti genul de persoana amabila, intotdeauna placuta in societate, dar si care cauta sa fie inconjurata de afectiune. Aveti tendinta sa deveniti sentimental si sa pareti superficial.

Fiind precaut si conservator puteti avea succes in afaceri, dar si ca avocati renumiti, diplomati sau actori.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 31 MAI 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun