ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013...

Nativii din zodia sarpe

Cum este sa fii irezistibil! Trebuie sa fie super sa stii ca intreaga lume este "intoxicata" de tine cu parfumul tau seducator, cu accesoriile matasoase si fermecatoare.

Toata lumea este plina de respect la aparitia voastra. Si voi, sunteti plini de respect fata de cat de adoratori sunt admiratorii vostri. Faceti orice pentru a fi iubiti.

Unii gandesc despre voi ca sunteti un caracter tacut, dar puteti fi, la fel de bine, vorbareti atunci cand este ceva de spus. Oamenii iau cuvintele voastre drept sfaturi intelepte.

Acei oameni care isi cauta linistea mintala sunt atrasi de Sarpe in care vad un concilier si un intelept. Aveti capacitatea de previzune a ceea ce se va intampla, inainte ca acest lucru sa inceapa.

Unii se intreaba daca voai nu cumva receptati mesaje din alte lumi. Daca se intampla acest lucru nu negati. Ascultati spiritele si invatati.

Chiar si plini de bani, sunteti, in acelasi timp, si carpanosi si cumpaniti. Mai degraba decat sa ridici termostatul cu cateva grade, voi va inveliti intr-o blana de zibelina pentru a va continua amorul inceput.

Sarpele este faimos pentru ca isi aroga drepturi exclusive fata de partenerul sau, in timp ce, cu voiosie, va mentineti pe primul lor viata privata, personala.

Securitatea personala asigurata reprezinta pentru Sarpe furnizorul permanent de fericire. Puteti face buna echipa cu Cocosul si Boul.

Primele doua parti ale vietii sunt, in general, trepidante si te cam zdruncina la nervi. Dar, dupa ce treci de maturizare totul se aseaza cum nu se poate mai bine.

Un sfat? Bucura-te. Fii generos cu gloria ta. Incearca sa indepartezi "luminile rampei" atunci cand cineva care are nevoie de ele mai mult decat tine este in preajma.

Plusuri: Sarpele poate fi amiabil, compromitator, un iubaret distractiv, onorabil, altruist, milos, solidar, rational, caritabil, un exemplu de monden, intuitiv, discret, diplomatic, amuzant si sexy.

Minusuri: Sarpele poate fi si ipocrit, imperios, scrupulos, permisiv, mincinos, hraparet, lipicios, pesimist, capricios, arogant, ostentativ si chiar dureros de fraier.

Ca o concluzie: plin de intelepciune si sarm, sunteti romantici si profunzi. Intuitia voastra este principalul ghid in viata. Evitati amanarile si felul stilul vostru mai zgarcit va va conduce catre banii mult doriti. Aveti un simt al umorului deosebit in viata de zi cu zi.

Sarpele poate un foarte bun profesor, filozof, scriitor, psihiatru si chiar chiromant.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun