ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008...

Nativii din zodia sobolan

In China, Sobolanii sunt foarte bine vazuti. Sunt in permanenta foame de putere si stie din instinct cum sa se "catare" pana in varf. Odata ce un Sobolan isi infige ghearele in jurul unei pozitii onorante, va cauta sa se mentina acolo, iar viata lui va deveni minunata. Acest lucru poate face ca nativii acestei zodii sa genereze destui lideri de cariera. Oamenii va respecta. Este o persoana "cool", distractiva si sociabila. Insa, in particular este agitat si nervos. Abordeaza problemele in mod direct. Atunci cand i se ia "o piatra de pe inima" este ca si cum si-ar sterge din cap problema care a generat-o.

Unii acuza Sobolanul ca vorbeste prea mult. Lasa-i sa vorbeasca! Nu este un personaj dispus sa piarda timpul cu asa ceva.

Este mucalit si incearca sa isi faca treaba la serviciu cat mai repede cu putinta pentru a se baga si in treaba altora.

Atunci cand abordeaza subiecte murdare, instinctul il ajuta sa isi tina "mustatile curate". De aceea nu este o persoana directa. Va folosi o cale in zig-zag catre faima si noroc in viata, diferita de miscarea liniara a unei sageti.

Are tentinta sa fie mofturos. Poate parea un caracter paradoxal. Un melanj intre dezmat si avaritie, fiind capabil sa-si spele la nesfarsit camasile cu gulere uzate, doar daca este nevoie, apoi sa cheltuiasca monstruos pe mofturi costisitoare, daca Sobolanul considera ca in acest mod traieste el bine.

Are un talent deosebit in a-i vraji pe ceilalati sa faca ceea ce zice el. Sa castige rapid prieteni sau sa faca o noua cucerire amoroasa este o joaca de copil pentru un Sobolan in calduri.

Totusi, nu cade in promiscuitate, ci este genul "de familie", avand nevoie, obligatoriu, de aceasta.

Sobolanii fac echipa buna cu Dragonii, Boii sau Maimutele si este un perfect insotitor pentru Tigru si Cal.

Tineretea este cea mai infloritoare perioada pentru Sobolani, dar varsta de mijloc poate sa-i aduca unele caderi datorita unor greseli de judecata in dragoste sau afaceri.

Un sfat? Nu va ingrijorati! Sobolanul nu moare niciodata de foame! Este viclean ca nimeni altul.

Plusuri: Sobolanul este fermecator, protector, milostiv, comunicativ, dinamic, familist, econom. indemanatic, asezat la minte, atractiv, idealist, curios, calm, senzual, iubitor, talentat, deschis la minte si un bun antreprenor.

Minusuri: Sobolanul poate fi totodata posesiv, mofturos, defensiv, excesiv, vicios, schimbator, zgarcit, arogant, autoritar, exploatator, anxios, certaret, incapatanat, vanitos si obsedat de sine.

Ca o concluzie: Sunteti o persoana imaginativa, sarmanta si cu adevarat generoasa cu persoana iubita. In orice caz, aveti tendinta sa fiti nabadaios si excesiv de critic. Sunteti, de asemenea, inclinati sa alegeti o cale oportunista, dar nu va este foarte evidenta aceasta caracteristica.

Cei nascuti sub acest semn au vocatie de foarte buni vanzatori sau scriitori, critici literari si de arta sau chiar publicisti.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun