ZODIAC CHINEZESC

Nascut in: 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010...

Nativii din zodia tigru

Nobil si fara teama, sunteti respectat pentru curaj si temut pentru ferocitatea si neincetatele excese ale voastre. Ca un torent manios, iesiti permanent din matca. Intrebarea care vi se poate pune, in cazul Tigrului, este "Unde oare te indrepti atat de grabit?"

Pare extenuant pentru altii. Bineinteles, unii oameni va gasesc extrem de energici si hotarati, incat vor vrea sa vi se alature pentru o cursa in doi (cel putin). Dar voi, Tigrii, sunteti de tipul "alergator singular de cursa lunga". Varful ierarhiei este locul vreti sa fiti!

Cautati pericolul "cu lumanarea", ca si pe cei mai feroci inamici, cele mai dramatice situatii, ceea va face - atunci cand le gasiti - sa va apara un larg "ranjet de Tigru". Va intelegeti foarte bine cu Cainele, Calul si Dragonul. Insa, tineti-va departe de Maimuta sau alti Tigri, caci norocul, in aceste cazuri, s-ar putea sa va paraseasca.

In viata veti trece cu usurinta peste perioada tineretii. Dar, incepand cu varsta de 35 de ani excesele de toate felurile par sa se agate cu nonsalanta de voi. In jur de 40 de ani e bine sa fiti cumpatat, dupa care, pe nesimtite, in jurul varstei de 50 de ani simtiti ca redeveniti tanar, pregatit, insa, pentru o frumoasa si productiva perioada de varsta matura.

Un sfat? Tineti-o tot inainte in tot ceea ce faceti si faceti-va treaba ca un general, insa alegeti-va "locotenentii" cu intelepciune - asta pentru ca aveti mare nevoie de consilieri loiali.

Plusuri: Tigrul poate fi atragator, seducator, te tinteste direct in inima, altruist, onorabil, muncitor din greu, agreabil, independent, liant in societate, dinamic si idealist.

Minusuri: Tigrul poate fi, de asemenea, pripit, cu capul in nori, nesabuit, infatuat, tafnos, caustic, capricios, pradalnic, rebel, neascultator si un poznas ireverentios.

Ca o concluzie: sunteti o persoana sensibila, emotiva si capabila de "o mare dragoste". In orice caz, aveti tendinta sa fiti "luat de val" si sa fiti persistent, chiar incapatanat, cu ceea ce credeti ca este bun, din punctul vostru de vedere. Adesea puteti fi vazut ca un rebel sau ca un aiurit.

Semnul acesta va arata ca puteti fi excelenti sefi, exploratori, piloti sau matadori.

Alege horoscopul pentru alt semn


HOROSCOPUL DE AZI 04 APRILIE 2020
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun