Gemeni 2009
Sub influenta planetelor Mercur si Pluto, nativii Gemeni vor avea un an in care sunt posibile aparitia sentimentelor de insatisfactie, pe diverse nivele, dar pe perioada scurte. Aceasta pentru ca influenta lui Jupiter va fi benefica si iti poate aduce unele evenimente extrem de favorabile. Optimismul trebuie sa te caracterizeze, ceea ce inseamna un mic efort de vointa din partea ta, pentru a nu lasa ca gandurile negre sa te cuprinda. In principiu, vei descoperi ca nu ai niciun mortiv serios pentru a te plange sau pentru a te ingrijora. Un pic de atentie la evolutia conflictelor in cuplu, iar in ceea ce priveste santatea fereste-te de cauzele care provoaca reumatisme sau de suprasolicitare, pentru a nu avea caderi fizice.

Banii Gemenilor in 2009

bani

In privinta resurselor materiale, astrele iti vor fi destul de favorabile. Desi nu esti un specialist(a), vei face tranzactii profitabile si iti vei imbunatati situatia financiara in mod considerabil. Ai insa grija, spre sfarsitul primelor luni, sa nu cazi prada tentatiei banilor usor facuti. Multi nativi ar putea fi inselati prin tot felul de trucuri.

Din primavara, stelele te vor indemna sa intreprinzi operatiuni financiare indraznete, desi riscante, iar acest lucru iti va face placere. Vei dori sa fortezi lucrurile pentru a obtine un castig maxim in cel mai scurt timp cu putinta. Vei avea de unde culege roade, iar sprijinul astral este destul de consistent. In cel mai rau caz, daca te vei confrunta cu o ratare, iti vei recupera investitia. Sunt sanse de a castiga la jocuri sau la loterie!

A doua parte a anului pare sa inceapa cu o perioada dificila din punct de vedere financiar, dar nu te panica. Daca incerci sa-ti rezolvi problemele cu calm, metodic si cu perseverenta vei reusi sa le depasesti. De data aceasta nu te baza pe castigurile de la jocuri, oricare ar fi natura lor. Spre sfarsitul verii, vei avea sanse de reusita in problemele materiale si in speculatiile financiare, urmate de incasarea unor bani in mod neasteptat. Acestea fac sa ai o situatie materiala destul de buna. Oricum, evita sa imprumuti, chiar si persoanelor dragi sau apropiate. Nu ar fi rau daca, in ultimele luni ale lui 2009, ai pune niste bani deoparte, chiar daca ai de facut unele cheltuieli pentru casa. Daca te gandesti bine, o sa vezi ca nu toate cele pe care ti le doresti iti sunt necesare.

Dragostea Gemenilor Cariera Gemenilor Sanatatea Gemenilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun