Gemeni 2009
Sub influenta planetelor Mercur si Pluto, nativii Gemeni vor avea un an in care sunt posibile aparitia sentimentelor de insatisfactie, pe diverse nivele, dar pe perioada scurte. Aceasta pentru ca influenta lui Jupiter va fi benefica si iti poate aduce unele evenimente extrem de favorabile. Optimismul trebuie sa te caracterizeze, ceea ce inseamna un mic efort de vointa din partea ta, pentru a nu lasa ca gandurile negre sa te cuprinda. In principiu, vei descoperi ca nu ai niciun mortiv serios pentru a te plange sau pentru a te ingrijora. Un pic de atentie la evolutia conflictelor in cuplu, iar in ceea ce priveste santatea fereste-te de cauzele care provoaca reumatisme sau de suprasolicitare, pentru a nu avea caderi fizice.

Cariera Gemenilor in 2009

cariera

Succesul pe plan profesional nu se va lasa asteptat, cu conditia sa nu vrei mai mult decat meriti. In casa carierei tale se va forma o frumoasa configuratie astrala care va contribui la o imbunatatire simtitoare a situatiei in care te afli. Insa nu cere prea mult, pentru ca suportul lui Saturn nu este foarte consistent. In prima jumatate a anului 2009 orizontul profesional este senin si vei avea posibilitatea sa iti consolidezi situatia fara eforturi prea mari. Relatia ta cu asociatii si colegii va sta sub semnul dialogului si al tolerantei ceea ce va duce la crearea unui climat agreabil si stimulant.

Dorinta de a reusi in plan profesional va creste la tine o data ce ai pasit in a adoua parte a anului. Soarele va avea grija sa te motiveze suficient de mult, ba chiar Jupiter, planeta sansei, te va ajuta sa ai o evolutie favorabila in cariera. Totusi, succesul depinde numai de tine. Vei reusi daca stii ce vrei si daca vei lua initiativele necesare!

Norocul pare a fi de partea ta pentru ca stelele vor face tot ce le sta in putinta pentru a-ti favoriza dezvoltarea profesionala. Doua planete importante, Uranus si Mercur, iti vor da impulsurile necesare, si ai si scapat de Saturn, o planeta dificila, care ti-a pus bete in roate in ultimul timp. Vei fi mult mai sigur(a) pe tine. Sub influenta lui Jupiter, planeta succesului, pozitia ta se poate consolida, iar daca iti doresti, in ultima parte a lui 2009 poti sa obtii o functie mai buna.

Dragostea Gemenilor Banii Gemenilor Sanatatea Gemenilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun