Leu 2009
Un an in care va trebui sa pui accent pe felul in care vei relationa cu cei din jur. Saturn este cel care iti influenteaza nevoia de comunicare. Va fi in interesul tau sa "lasi de la tine", sa treci peste puternicul tau egocentrism. Mai gandeste-te si la altii! Tot ceea ce vei face in 2009 va trebui sa fie sub semnul impactului pe care il poate avea orice actiune a ta - la serviciu, scoala, in dragoste, in familie etc - asupra persoanelor din anturaj. In dragoste vei incepe anul sub dominatia nevoii de flirt, iar in sanatate concentreaza-te pe mentinerea balansului psihic.

Banii Leilor in 2009

bani

Nu ar trebui sa ai niciun fel de probleme in acest sector in care ar trebui sa domneasca o relativa stabilitate. Acumularile, insa, nu trebuie sa fie neglijate. Daca ai depasit, limitele bugetului, fiind si inceput de an, vei avea dificultati spre sfarsitul primelor luni. Aceasta alarma ar trebui sa te faca sa fii mai precaut(a), insa nu trebuie sa cazi in extrema cealalta. Soarele va ajunge intr-o configuratie benefica, o data ce primavara evolueaza, dar nu conta prea mult pe el pentru a avea succes pe plan financiar. Este posibil sa ai noroc la jocuri, sa primesti o marire neasteptata de salariu, un bonus sau un venit surpriza.

Intrarea in partea a doua a anului 2009 va insemna liniste, cand totul va fi perfect calm in domeniul financiar. Vei beneficia de unele sanse, dar, in acelasi timp, vei fi imun(a) la amenintarile care planeaza asupra altor zodii. Multumeste-te sa iti administrezi bugetul intr-un mod rezonabil. Amana orice schimbare radicala in plan financiar, pentru ca stelele iti vor fi favorabile in curand. Bugetul tau va fi bine protejat si spre finalul de an. Vei avea ocazia de a beneficia de pe urma unor oportunitati interesante. Daca ai de luat o decizie financiara in privinta unei achizitii sau a unei investitii, ultimele doua luni ale lui 2009 vor fi momentul oportun.

Dragostea Leilor Cariera Leilor Sanatatea Leilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun