Leu 2009
Un an in care va trebui sa pui accent pe felul in care vei relationa cu cei din jur. Saturn este cel care iti influenteaza nevoia de comunicare. Va fi in interesul tau sa "lasi de la tine", sa treci peste puternicul tau egocentrism. Mai gandeste-te si la altii! Tot ceea ce vei face in 2009 va trebui sa fie sub semnul impactului pe care il poate avea orice actiune a ta - la serviciu, scoala, in dragoste, in familie etc - asupra persoanelor din anturaj. In dragoste vei incepe anul sub dominatia nevoii de flirt, iar in sanatate concentreaza-te pe mentinerea balansului psihic.

Cariera Leilor in 2009

cariera

Imaginatia va fi punctul forte al destinului tau profesional. In mintea ta se vor strange destul proiecte si idei, dar nu le vei putea duce pe toate la capat din cauza lipsei de pragmatism. Fii optimist(a), persevereaza si, cu ajutorul stelelor, vei reusi. In ultima luna, vei beneficia de influxurile pozitive ale astrelor. De aceea, ardoarea, tenacitatea, perseverenta si credibilitatea ta in fata celorlalti vor creste. Inventivitatea ta iti va fi stimulata, iar acest lucru te va ajuta sa gasesti solutia ideala pentru fiecare problema profesionala care ar putea aparea.

Intrand in primavara se poate spune ca iti vei arata coltii. Vei dovedi ca esti un(o) luptator (luptatoare) tenace si hotarasti sa iti atingi neaparat obiectivele profesionale. Vei cauta chiar, uneori, sa te arunci in lupta fatisa. Mai ambitios (ambitioasa) ca oricand, vei intreprinde actiuni curajoase. Daca esti liber profesionist(a), vei sti cum sa profiti pe deplin de autonomia ta si vei obtine rezultate excelente. In schimb, ti se va parea dificil sa lucrezi intr-un colectiv. Daca nu te poti abtine sa le spui superiorilor sau asociatilor tai ce gandesti, asigura-te mai intai ca vei spune macar ceea ce vor ei sa auda.

Pentru a doua jumatate a anului 2009 vei beneficia de influente astrale pozitive, insa, pentru a avea succes, trebuie sa iti urmaresti constant proiectele. Dinamismul si originalitatea ideilor te vor ajuta sa controlezi situatia. Vei obtine satisfactii mari, mai ales daca detii o functie de conducere sau daca esti liber profesionist(a). Vei avea si greutati, o data ce intri in lunile de toamna, dar daca ai curaj, vei gasi resursele interioare si energia necesare infapturii unor actiuni vitejesti. Incercarile la care vei fi supus(a) se vor dovedi a fi un lucru bun.

Oportunitatile vin in ultima parte a anului. Daca ai avut, recent, parte de intarzieri si inconveniente, acum vei putea recupera timpul pierdut si vei duce cele mai indragite proiecte la bun sfarsit. Trebuie sa te abtii de la orice fel de initiativa. Nu fii implusiv(a) si cere ajutorul unor oameni competenti. S-ar putea ca uneori ambitiile tale profesionale sa fie zadarnicite. In plus, pot interveni si unele probleme personale. Este posibil ca partenerul de viata sa iti ceara sa alegi intre cariera si familie.

Dragostea Leilor Banii Leilor Sanatatea Leilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun