Pesti 2009
Anul 2009 va incepe promitator pentru nativii Pesti si in care succesul poate veni unul dupa altul in tot ceea ce se concretizeaza sub forma de proiect personal. Daca incepi bine vei continua bine si iti va creste increderea in tine. Vei avea ocazia sa cresti pe mai multe planuri, dar pentru asta trebuie sa fii determinat(a) si sa nu-ti pui prea multe intrebari atunci cand te hotarasti sa faci pasi inainte. Sansa nu sta prea mult in calea nimanui, asa ca nu ezita si profita de climatul astral favorabil al perioadei. Multi nativi Pesti isi pot gasi dragostea in anul 2009, climatul general fiind de armonie amoroasa. Nici sanatatea nu-ti este amenintata, fiind o perioada buna pentru a-ti rezolva probleme cu bolile cronice.

Cariera Pestilor in 2009

cariera

Astrele te ajuta sa stabilesti mai usor legaturi in domeniile de activitate in care activezi. Oricum, fii atent(a) la influentele negative pe care le au asupra ta anumite stele care te fac sa fii neatent(a) si imprecis(a). De prin februarie este posibil sa simti ca nu esti tratat(a) la adevarata ta valoare si vei incerca sa rezovi singur(a) acest lucru. Vei avea, de asemenea, ocazia de a-ti arata vointa si de a-ti exprima parerile personale foarte clar, ceea ce iti aduce considerarea si aprobarea celorlalti. In lunile de primavara-vara totul va decurge bine in domeniul profesional. Sprijinit(a) de astre, vei avea multe ocazii de a arata ca esti unul (una) dintre cei (cele) mai competenti (e) angajati (e). Vei fi mai creativ(a) ca niciodata, iar priceperea ta te aduce in prim plan. Daca vrei sa iti schimbi cariera sau slujba, aceasta perioada va fi favorabila interviurilor.

Urmeaza o jumatate de an in care vei fi mai putin caustic(a) decat in primele luni si vei face tot ce este necesar pentru a-ti pastra linistea. Acest lucru nu te va impiedica, insa, sa iti consolidezi avantajele dobandite si sa refuzi sa faci compromisuri in anumite privinte. Cu toate acestea, vei avea de facut fata unor probleme de serviciu - neintelegerea cu un asociat, atitudinea ostila a unui superior, inrautarirea conditiilor de munca etc.

Fii prudent(a), nu lua decizii fara sa te gandesti bine inainte ori fara sa ceri ajutorul cuiva competent daca este o problema mai dificila. Lucreaza pe cat posibil in liniste si fara graba. Vei fi inclinat(a) sa te grabesti si sa faci greseli ale caror consecinte s-ar putea dovedi serioase in viitor. Trebuie sa faci eforturi sustinute in munca ta, mai ales in ultimele luni ale lui 2009,pentru ca acesta este singurul mijloc de a o duce cat mai bine cu putinta. Nu aborda toate problemele in acelasi timp, ci pe rand. Daca le rezolvi cu calm, atunci sansele de reusita sunt maxime.

Dragostea Pestilor Banii Pestilor Sanatatea Pestilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun