Pesti 2009
Anul 2009 va incepe promitator pentru nativii Pesti si in care succesul poate veni unul dupa altul in tot ceea ce se concretizeaza sub forma de proiect personal. Daca incepi bine vei continua bine si iti va creste increderea in tine. Vei avea ocazia sa cresti pe mai multe planuri, dar pentru asta trebuie sa fii determinat(a) si sa nu-ti pui prea multe intrebari atunci cand te hotarasti sa faci pasi inainte. Sansa nu sta prea mult in calea nimanui, asa ca nu ezita si profita de climatul astral favorabil al perioadei. Multi nativi Pesti isi pot gasi dragostea in anul 2009, climatul general fiind de armonie amoroasa. Nici sanatatea nu-ti este amenintata, fiind o perioada buna pentru a-ti rezolva probleme cu bolile cronice.

Sanatatea Leilor in 2009

sanatate

Nu abuza de resursele tale vitale. Configuratia astrala foarte delicata, din prima parte a anului 2009, se va face simtita din plin. Astfel, s-ar putea sa te simti slabit(a) fizic. Nu te teme insa - nu vei suferi de nicio boala grava si nici nu vei fi victima vreunui accident. Insa, nu vei putea face fata prea bine oboselii. Incearca sa iti aranjezi agenda zilnica astfel incat sa eviti supraaglomerarea la serviciu sau acasa. Urmeaza o perioada - pana in vara - cand Marte, planeta vitalitatii, te va inzestra cu o forma fizica buna. Lui Marte i se va alatura Jupiter, planta sansei si a bunastarii, care va avea un impact direct asupra sanatatii tale. Daca suferi de o boala cronica, Jupiter te poate ajuta sa te recuperezi complet sau sa gasesti un tratament mai bun.

Rezistenta ta fizica va fi destul de buna, mai ales ca nicio stea nu va afecta in mod direct sectorul sanatatii de pe harta ta astrala. Daca esti intr-o forma buna, dinamismul si sistemul tau imunitar vor fi de neatins, incepand cu a doua jumatate a anului 2009. Daca suferi de o boala cronica, aceasta perioada ar trebui sa aduca o imbunatatire; s-ar putea sa urmezi un tratament care iti cere unele eforturi, dar va fi in interesul tau sa il incerci, pentru ca vei obtine rezultate pozitive. Daca ai trecut printr-o perioada delicata, Jupiter te va ajuta sa te insanatosesti rapid, chiar si in situatia in care ai o boala cronica. Vei gasi, fara indoiala, un tratament mai bun. Daca nu suferi de nimic, sfarsitul de an va fi unul fara evenimente majore in planul sanatatii. S-ar putea sa ai, totusi, unele probleme digestive.

Dragostea Pestilor Banii Pestilor Cariera Pestilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun