Sagetator 2009
Chiar daca astrele nu vor avea o evolutie ostila, vei avea de-a face cu unele configuratii tensionate. In unele perioade vei avea de facut fata unei stari de iritare, care poate avea influenta asupra climatului din jurul tau. Inca de la inceputul anului 2009 este bine sa adopti un mod de viata echilibrat, pe care sa-l mentii pe tot percursul acestui an. Iti prinde bine pentru propria sanatate o dieta si calatoriile - pentru mentinerea tonusului si a contactului cu natura. Foloseste-ti intuitia in dragoste si acorda-i partenerului (ei) importanta cuvenita si vei ajunge, intr-un sfarsit, la un nivel superior. Putina nervozitate care trebuie controlata, putin mai mult somn si evita riscurile care pot duce la accidente si vei trece anul fara evenimente majore de sanatate.

Cariera Sagetatorilor in 2009

cariera

Viata ta profesionala va fi influentata de Jupiter si Marte, doua planete care iti ofera tonicitate, ambitie si sucess, si de Pluto, o planeta care va fi mai putin benefica. Drept rezultat, vei face tot ce iti sta in putinta sa reusesti, chiar daca acest lucru presupune foarte multa energie si entuziasm. Dar multi dintre nativi se pot confrunta cu un ostacol important care se poate ivi, in cele mai multe cazuri, in urma unor decizii si alegeri facute in trecut. Nu intra in panica! Desi, la inceput, situatia pare destul de dificila, eforturile voastre va vor ajuta sa reduceti in mod considerabil consecintele.

Vei avea sanse de reusita pe plan profesional si in lunile ce urmeaza inceputului de an, dar trebuie sa te comporti cu tact si sa nu te grabesti. Intr-adevar, cariera ta va fi marcata de doua influente planetare opuse: Jupiter, planeta succesului si Saturn. Jupiter va fi in favoarea ta, iar situatia ta profesionala va cunoaste o imbunatatire. Dar din cauza lui Saturn sunt posibile unele dificultati, asa ca nu il starni pentru a nu-ti alunga sansele de reusita. Nu vei dezminti faptul ca esti un semn zodiacal ambitios si muncitor. Neptun, prezent pe harta ta astrala, iti va trezi dorinta de succes, in timp ce Marte te va inzestra cu rezistenta si combativitate. Totul ar fi bine daca nu ar fi prezenta lui Saturn! Totusi, nu ai de ce sa te temi, pentru ca aceasta planeta nu a fost niciodata una prea rea.

Ai grija pentru ca te poate face sa fii foarte agresiv(a) si nemultumit(a). Nu trebuie decat sa iti temperezi nerabdarea si totul va fi bine. Te bucuri de prezenta lui Jupiter in sectorul carierei al hartii tale astrale. Puternica protectie a acestei plante te va ajuta sa faci progrese si sa iti imbunatatesti situatia. Fii atent(a) insa, pentru ca Jupiter va intra in conflict cu Neptun, planeta confuziei si a neintelegerilor. Fereste-te de minciuni si de zvonuri!

Dragostea Sagetatorilor Banii Sagetatorilor Sanatatea Sagetatorilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun