Sagetator 2009
Chiar daca astrele nu vor avea o evolutie ostila, vei avea de-a face cu unele configuratii tensionate. In unele perioade vei avea de facut fata unei stari de iritare, care poate avea influenta asupra climatului din jurul tau. Inca de la inceputul anului 2009 este bine sa adopti un mod de viata echilibrat, pe care sa-l mentii pe tot percursul acestui an. Iti prinde bine pentru propria sanatate o dieta si calatoriile - pentru mentinerea tonusului si a contactului cu natura. Foloseste-ti intuitia in dragoste si acorda-i partenerului (ei) importanta cuvenita si vei ajunge, intr-un sfarsit, la un nivel superior. Putina nervozitate care trebuie controlata, putin mai mult somn si evita riscurile care pot duce la accidente si vei trece anul fara evenimente majore de sanatate.

Dragostea in 2009 pentru Sagetator

dragoste

Profita de primele luni ale lui 2009 benefica pentru a te bucura de dragoste. Pe cerul iubirii tale nu vor aparea nici nori, nici furtuni. Cladeste-ti un cuib care sa te adaposteasca de ochii curiosilor, in care sa schimbi saruturi pasionale. Daca nu iti permiti sa mergi intr-o vacanta pentru a profita din plin de aceste zile, atunci bucura-te de dragoste in orice loc. Important este sa nu fii vazut(a) de prea multe lume. Viata de cuplu va fi, in general, una armonioasa, prin complicitatea unor stele. Oricum, incearca sa fii mai grijuliu (e) fata de partener(a) - un singur cuvant, un mic gest de consideratie pot face minuni. De cealalta parte, orice neglijenta poate provoca tensiuni inutile.

Gandeste-te sa iti imbunatatesti viata sociala, pentru ca asa poti avea o perspectiva suficient de detasata asupra vietii tale conjugale, poti avea relatii mai rafinate cu persoana iubita si intuitii constructive. Nativii singuri se vor gandi serios, o data cu apropierea verii, sa legalizeze relatia sentimentala pe care o au si sa se aseze la casa lor “ca toata lumea”.

Insa, in mijlocul zilelor toride ale luinilor de vara ale lui 2009 este posibil sa simti o usoara scadere a capacitatilor tale sexuale in aceasta perioada, dar, din fericire, acest fenomen va fi unul temporar, indus de influentele negative pe care unele stele le au asupra Sagetatorilor. Nu te ingrijora prea tare. Poti remedia situatia prin diferite mijloace, in special folosindu-ti imaginatia. In ultimele luni vei fi favorizat(a) de stele pentru ca in aceasta perioada vei trai dragostea la care ai visat intotdeauna. Poti intalni un(o) partener(a) inteligent(a), o persoana extraordinara cu care sa ai foarte multe lucruri in comun: sentimentale, politice, filozofice, religioase si sociale.

Banii Sagetatorilor Cariera Sagetatorilor Sanatatea Sagetatorilor
HOROSCOPUL DE AZI 12 IULIE 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun