Horoscop Dragoste Sagetator 2022

Creșterea romantismul va fi ceea ce va ieși în evidență în cazul Săgetătorulor singuri în acest an. Se vor simți mai dornici să exploreze și să se exploreze pe ei înșiși pentru a vedea care ste limita lor în ceea ce privește iubirea.
În 2022, vei fi deosebit de seducător, senzual și relaxat atunci când vine vorba de a trimite semnale genului opus și de a cuceri.
Angajamenul nu va veni anul acesta, dar celibatarii vor fi fericiți că vor continua să se bucure de libertate. Săgetătorul este mereu liber și distractiv, e un lucru care îl poartă în sânge și care de obicei este molipsitor în rândul prietenilor și apropiaților.
Nu se pune problema de logodnă anul acesta, ci mai degrabă de îndepărtarea inelului.
Acestea fiind spuse, pentru Săgetătorii care au un partener, 2022 nu aduce un pronostic bun, deoarece este foarte probabil ca multe relații să se încheie, mai ales dacă nu au fost construite cu o bună comunicare și încredere, care snt două dintre bazele fundamentale de conviețuire și afecțiune reciprocă. Despărțirile bruște vor fi o constantă care va lăsa traume cu multe greșeli amare.
Săgetătorii care se află într-o relație formală se vor simți mai liberi ca oricând în acest an, ceea ce este rezultatul faptului că s-au făcut clar înțeleși atunci când trebuiau să o facă. Așa că acum este momentul să lași relația să-și urmeze cursul. Dacă cuplul trebuie să facă un pas înainte, îl va face fără să-și dea seama, spontan și fără planuri.
Pentru a depăși eventualele obstacole, se recomandă o atenție sporită cuplului, întrucât diferențele de idei și personalitate vor fi prezente pe tot parcursul anului.
Acum, în cazul celor care nu au un partener, își vor menține statutul cu mare mândrie, evitând relațiile serioase cu viclenie și multă clasă.
Nu se vor bloca în conflicte legate de Cupidon, doar vor da frâu liber dorinței, dar fără angajamente majore. Își vor păstra esența pură și nu se vor pleca în fața curtării conservatoare sub nicio formă în 2022.
« Inapoi la Horoscop 2022