Horoscop Dragoste Scorpion 2022

Scorpionii care nu au încă un partener vor trebui să treacă printr-o perioadă decisivă de introspecție înainte de a începe o relație serioasă. Dacă vrei să eviți greșelile din trecut în ceea ce privește dragostea, acum va trebui să schimbi felul în care abordezi iubirea. Este timpul să stai în fața oglinzii tale interioare și să-ți dai seama de marginile aspre pe care le ai și care fac ca relațiile tale de dragoste să se termine în eșecuri neașteptate.
Anul acesta îți vei da seama că iubirea singură nu este suficientă pentru ca o relație să prospere. În acest fel, un partener stabil va avea nevoie de timp pentru a intra în viața ta, dar atunci când o va face, vei fi pregătit să-l primești și să-i oferi spațiul pe care îl merită.
În cazul celor care au un partener, se vor consolida împreună proiecte noi, de la planuri de extindere a familiei până la proiecte de călătorie către destinații pe care nu și-ar fi imaginat niciodată că le pot vizita. De multe ori, vor efectua proceduri care vor aduce mari beneficii relației.
Pe de altă parte, vor fi redescoperiri în dragoste, deoarece la orice vârstă este posibil să se realizeze un nou început.
Una dintre problemele pe care această zodie o va rezolva este obsesia sa pentru persoana iubită.
Dacă ești într-o relație, anul acesta este perfect pentru a consolida acea relație și a face toți pașii care erau în așteptare. Te vei concetra pe evoluția cuplului și vei obține rezultate neașteptate. Partenerul tău va aprecia efortul și schimbarea ta de atitudine, așa că va fi, de asemenea, înclinat să lase alte probleme deoparte și să prioritizeze relația.
Dacă iei în calcul tot ceea ce faci pentru ca relația ta de dragoste să se îmbunătățească și toate rezultatele obținute, vei simți și mai multă motivație care va genera impulsuri noi pentru a deveni un partener de dragoste mai bun.
Opiniile tale vor înceta să mai fie adevăruri absolute și vor redeveni puncte de vedere. Prin urmare, ești mai dispus să-ți asculți partenerul și să te hrănești cu perspectiva lui asupra diferitelor domenii ale vieții. Tot acest proces îți va oferi în cele din urmă o relație mai strânsă, o companie aproape indestructibilă și un cuplu pregătit să facă față oricărei împrejurări.
Când Scorpionul se află într-o relație, are ideea greșită că partenerul său e proprietatea sa, o greșeală gravă! Cu toate acestea, această viziune se va schimba în 2022, Scorpionul devenind mai deschis și mai independent.
Acum, în cazul celor care nu au un partener, situația va fi prosperă. Aceștia vor încerca să fie alături de o persoană fără nicio așteptare.
Pe măsură ce lunile trec, vei începe să-ți tratezi relația mai formal, până la punctul în care vei crede că îți întemeiezi o familie. În această situație, astrele îți recomandă calm și răbdare, deoarece lucrurile trebuie luate treptat.
Vor avea loc schimbări mari și o criză importantă. Schimbă felul în care iubești și ceea ce aștepți de la dragoste.
Dacă ești căsătorit, va fi un an foarte dur și instabil pentru tine. Vei trece printr-o puternică criză relațională și o vei depăși doar dacă există multă dragoste și o dorință nebună de a o repara cu orice preț. Mulți dintre voi veți sfârși prin a vă despărți. Încearcă să stai departe de familii, deoarece acestea ar putea fi cauza disputelor din cuplu.
Dacă ești singur, vei fi în continuare liber. Nu te vei îndrăgosti în acest an, ci vei experimenta, distra și vei avea câteva relații sporadice.
Dacă ai un/o prieten/ă, nu este un an bun pentru a te logodi sau căsători. Va fi multă instabilitate. Distrați-vă bine, iubiți-vă, dar nu vă căsătoriți!
« Inapoi la Horoscop 2022