Horoscop Dragoste Taur 2022

Taurul care nu are un partener va trebui să treacă prin multe încercări pentru a găsi persoana ideală. Atracția lui pentru frumos îl va face să se îndrăgostească până peste cap de un chip frumos și un corp spectaculos, dar nu aceasta este calea de urmat pentru a avea o relație bazată pe apripiere emoțională și sentimente pofunde.
Prin urmare, dacă își dorește o relație serioasă, cel mai bine ar fi să ignore aspectul fizic și să se concetreze pe găsirea valorilor pe care le caută într-un partener de viață.
Între timp, dacă vrea să se bucure de singurătate și libertate, poate continua să se concentreze asupra recompenselor fizice.
Pe de altă parte, Taurul care este implicat într-o relație va trăi unele momente de tensiune în 2022, când va vedea că așteptările lui față de cealaltă persoană nu sunt îndeplinite. I s-a mai întâmplat și altădată și nu a reușit să învețe să-și gestioneze corect așteptările.
Taurul trebuie să învețe că fiecare are felul lui de a iubi, greșit sau nu, iar dacă își iubește partenerul este necesar să îl accepte așa cum este. Este un an bun pentru a pune în practică toleranța. Pentru ca tensiunea să dispară, Taurul trebuie să se relaxeze și să lase persoana de lângă el să îl iubească așa cum știe ea și cum poate ea.
Pentru prima dată după mult timp, nativii acestei zodii vor încerca să descopere lucruri noi, iar participarea lor la evenimente sociale în primele 4 luni ale anului îi va ajuta să realizeze acest experiment.
Taurului nu îi vor lipsi oportunitățile în dragoste, iar viziunea lui despre iubire și familie va fi pusă cu siguranță la îndoială.
Cei căsătoriți sau logodiți ar putea trăi momenre dificile de despărțire sau evaluare a cuplului.
Deși acestei zodii îi este frică de schimbare, pe parcursul anului 2022 va avea toate instrumentele necesare pentru a face față vertijului deschiderii la minte și a noilor relații. Acești nativi ar putea avea relații pasagere în timpul unor călătorii pe care le-ar putea face în alte țări.
În cazul celor singuri, vor trăi mai multe experiențe amoroase. În cazul în care vor găsi pe cineva de care să se simtă mai atrași, vor lua lucrurile încet și fără complicații. Decizia corectă nu va fi să se aventureze în căsătorie, deoarece lucrurile ar putea merge prost.
« Inapoi la Horoscop 2022