SOPARLA - zodiac aztec

SOPARLA (QUETZP ALLIN)
Zodiac aztec - zodia SOPARLA

SOPARLA este o fire careia nu-i place sa depinda de nimeni si de nimic, individualista si avand multe experiente la activ, in toate domeniile. Ea nu se poate fixa intr-un loc, e foarte dinamica si simte mereu nevoia unei activitati.

Este deci foarte instabila, trasatura dezvoltata pe fondul unei mari emotivitati. Poseda un. bun simt al umorului care o va aj uta sa straluceasca in societate - aceasta fiind una dintre ambitiile ei cele mai mari.

Are reflexe rapide, o inteligenta prompta si o imaginatie debordanta. Doreste in permanenta lucruri si situatii noi, altfel se plictiseste. Drumul sau nu e intotdeauna acelasi cu al majoritatii, ea fiind cunoscuta ca o originala.

 

ESENTA: Soparla dovedeste agilitate, vioiciune si instabilitate. Este binecunoscut faptul ca incercand sa prinzi o soparla ramai doar cu coada ei, acest lucru sugerand o fire alunecoasa
CULOARE: Rosul stralucitor pune foarte bine in evidenta felul de a fi vioi si ager al nativului acestui semn
CHEILE VIETII: Individualism, instabilitate, originalitate
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Apa, Casa, Craniul, Iarba, Iepurele, Ploaia, Uliul, Vulturul. Nu sunt contraindicatii in mod deosebit pentru nici un semn
- pentru barbati: Craniul, Crocodilul, Floarea, Iarba, Trestia. A se evita: Casa, Cerbul, Cutitul, Uliul, Vantul

 

Nativul este ahtiat dupa petreceri, muzica si anturaj de o veselie nestavilita. Uneori are scurte perioade de melancolie, alternate rapid cu iesiri exuberante in societate. In general, nimic nu dureaza prea mult la o soparla. Ii plac obiectele de gust si e pasionata de arta.

 

IN DRAGOSTE, fiind sentimentala, afectuoasa, SOPARLA se caracterizeaza, insa, si aici prin instabilitate, trecand de la starile de tandrete la cele de enervare cu mare usurinta. Nu e intotdeauna simplu sa convietuiesti cu o asemenea persoana. In general e loiala partenerului, dar nu-i displac aventurile si nu tine cu tot dinadinsul sa aiba o singura iubire. In palmaresul ei figureaza cu siguranta mai multe. Poate avea dezechilibre sexuale pe fond emotional.

 

Celebritati nascute in Zodia Soparla:
Eva Longoria - Martie 15, 1975
Matthew Perry - 19 August, 1969
Kim Cattrall - 21 August, 1956
Patricia Heaton - 4 Martie 1958
Hillary Duff - 28 Septembrie 1987

- inapoi -

 

HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun