VULTUR - zodiac aztec

VULTUR (QUAUHTLI)
Zodiac Aztec - zodia VANT

Prin firea lui, VULTURUL zboara la mari inaltimi spirituale si adeseori unele dintre atitudinile sale par de neinteles pentru cei ce-l cunosc. Este deosebit de puternic, de voluntar si de curajos, aceste calitatii indrumandu-l mai devreme sau mai tarziu spre reusita.

La aceasta ajunge printr-un foarte mare volum de munca, parand inepuizabil in aceasta privinta. Are multe ambitii, pe care si le va realiza - asta-i sigur.

Pentru aceasta. el se mobilizeaza si se organizeaza Intr-un mod exemplar, reusind astfel sa depaseasca in forta toate piedicile ce apar in drumul sau.

Putini sunt cei care reusesc sa-i stea in cale si aproape nimeni nu-i rezista mai mult timp. Nu se grabeste in actiunile sale, caci stie sa speculeze cu maiestrie ocaziile favorabile. In rarele cazuri in care incalca aceasta cutuma, sufera pierderi considerabile.

Este foarte exigent cu sine si cu ceilalti, si nu se va abate nici cu un milimetru de la linia pe care stie ca e just s-o urmeze. Detesta dezordinea si lucrurile facute la intamplare.

 


ESENTA:
Vulturul este o pasare puternica, ce zboara la mari inaltimi, deasupra tuturor si care dovedeste multa vointa si curaj
CULOARE: Rosu - pentru ambitiile terestre; galben - pentru aspiratiile spirituale, culoarea soarelui spre care pare sa se indrepte vulturul
CHEILE VIETII: Vointa exceptionala, energie, curaj, forta, capacitate enorma de munca, exigenta.
COMPATIBILITATE
- pentru femei: Cainele, Craniul, Trestia, Vantul, Vulturul. A se evita: Floarea, Iarba, Maimuta, Sarpele, Soparla, Uliul
- pentru barbati: Apa, Casa, Floarea, Iepurele, Jaguarul, Soparla; A se evita: Cainele, Craniul, Iarba, Trestia

 


Va avea mari succese pe toate planurile si daca e cineva care sa le merite mai mult decat el, atunci acela trebuie ca e mai mult decat un om. "Imposibilul" e un cuvant necunoscut pentru un VULTUR. Poate avea necazuri atunci cand devine irascibil si exista de asemenea pericolul de a se instraina si izola de ceilalti, confiscat fiind de ambitiile sale.
 


IN DRAGOSTE
inainte de a se hotari pentru o legatura, analizeaza cu atentie persoana vizata si chibzuieste foarte bine la argumentele pro si contra. Acest test odata trecut, intra in functiune mecanismul implacabil al vointei si energiei acestui nativ si nimic nu-l va mai opri pe acesta in a cuceri alesul/aleasa inimii. Aceasta nu inseamna ca va cadea la picioarele celuilalt, ci ca va reusi sa-l convinga sa faca asa cum vrea el. Partenerul sau e preferabil sa nu fie o fire prea sensibila, caci VULTURUL suporta cu greu manifestari de acest gen.


Celebritati nascute in zodia vultur:
Steven Irwin - 22 Februarie 1962
Nathan Fillion - 27 Martie 1971
Stephen Baldwin - 12 Mai, 1966
Rachel Weisz - 7 Martie, 1971
Michelle Pfeifer - 29 Aprilie, 1957
Meryl Streep - 22 Martie, 1949
Jennifer Aniston - 5 Februarie, 1969
Adam Sandler - 9 Septembrie, 1966
Michael Jordan - 17 Februarie, 1963

 

- inapoi -


HOROSCOPUL DE AZI 22 MAI 2024
Berbec
Zodie de foc
Planeta: Marte
Taur
Zodie de pamant
Planeta: Venus
Gemeni
Zodie de aer
Planeta: Mercur
Rac
Zodie de apa
Planeta: Luna
Leu
Zodie de foc
Planeta: Soare
Fecioara
Zodie de pamant
Planeta: Mercur
Balanta
Zodie de aer
Planeta: Venus
Scorpion
Zodie de apa
Planeta: Marte
Sagetator
Zodie de foc
Planeta: Jupiter
Capricorn
Zodie de pamant
Planeta: Saturn
Varsator
Zodie de aer
Planeta: Uranus
Pesti
Zodie de apa
Planeta: Neptun