Horoscop Gemeni 2021

Oportunitățile și provocările nu vor lipsi în acest an. În cazul în care cariera ta va prinde viteză, starea ta de sănătate poate încetini acest ritm. Vei fi nevoit/ă să faci față urcușurilor și coborâșurilor și să faci față provocărilor. Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, vei avea succes la locul de muncă și vei progresa, deoarece norocul va fi de partea ta. Dacă ești implicat/ă în afaceri, acestea vor fi pe minus. Sunt șanse mici de profituri monetare, iar consecința e stresul mental inevitabil.
Dacă ești student/ă sau elev/ă, vei avea succes doar dacă vei depune eforturi și vei munci din greu. Fără să muncești asiduu, te vei confrunta cu probleme. Cea mai bună lună pentru tine este luna septembrie, deoarece în acest moment Jupiter îți va sări în ajutor, iar norocul va fi de partea ta.
Anul 2021 va fi unul bun pentru viața de familie, deoarece un eveniment de bun augur va fi organizat în propria-ți casă, ceea ce te va face fericit/ă. Sosirea oaspeților va duce, de asemenea, la îmbunătățirea relațiilor familiale. Cu toate acestea, vei simți tulburări în viața de familie între septembrie și octombrie, pentru că unele fapte ale tale vor fi greșite sau neinspirate.
Dacă ești căsătorit/ă, începutul anului va fi bun pentru tine. Cu toate acestea, o creștere bruscă a ego-ului partenerului/ei de viață va provoca probleme și amărăciune în relația ta, ceea ce va afecta major mariajul. Lunile mai și iunie vor fi mai bune. Pe de altă parte, viața amoroasă a unor nativi va înflori anul acesta, în timp ce alții vor avea un an greu pe acest plan.
Privitor la sănătatea ta, anul acesta nu va fi lipsit de neplăceri. Ești predispus/ă la probleme legate de sânge și respirație. De asemenea, pot apărea boli cauzate de consumul excesiv de alimente grase. Insomnia, indigestia și artrita s-ar putea regăsi pe listă. Astrele sugerează că grija de tine va fi prioritatea ta.