Horoscop Vărsător 2021

Conform Horoscop 2021 pentru Vărsător, anul acesta se va face lumină în mai multe situații și circumstanțe importante din viața ta. La începutul acestui an, vei obține un succes imens la locul de muncă. Lunile din septembrie până în decembrie se dovedesc a fi extrem de profitabile pentru tine. Există șanse mari ca oamenii de afaceri și comercianții să se bucure de beneficii financiare în tot acest timp. Cu toate acestea, evită să ai încredere în alții în perioada iunie-iulie. Anul acesta pare să întâmpini și neplăceri financiare din cauza conjuncției dintre Saturn și Jupiter care va da naștere unei creșteri neașteptate și nedorite a cheltuielilor. Astrele recomandă precauție atunci când se efectuează tranzacții, deoarece există mari șanse de pierderi financiare.
Dacă studiezi, anul acesta va fi unul favorabil. Vei culege roadele muncii tale asidue. Cu toate acestea, trebuie să te înarmezi cu răbdare, pentru că rezultatele mult dorite nu vin așa de repede. Dacă ești elev/ă sau student/ă, vei avea toată susținerea profesorilor.
Vorbind despre viața de familie, conform Horoscop 2021 pentru zodia Vărsător, anul acesta va fi mai puțin bun ca cel anterior. E posibil să trebuiască să te îndepărtezi de familie din anumite motive, iar noul loc în care ajungi te poate face să te simți inconfortabil. Oricare dintre bolile cronice ale tatălui tău pot reveni, ceea ce te poate stresa.
Anul 2021 este un an bun pentru nativii căsătoriți. Vei obține sprijinul soțului/soției, cu ajutorul căruia vei reuși să te îmbogățești, dar să și câștigi respect. Pe tot parcursul anului, orice dispută dintre voi se va risipi. Norocul vă va favoriza copiii și aceștia vor putea avea succes la studiu sau muncă.
2021 pare să fie extrem de bun pentru viața ta amoroasă. Te vei strădui să-ți consolidezi relația cu iubitul/a tău/ta, cu care ai mari șanse să te căsătorești după jumătatea anului. Dacă partenerul/a va trebui să plece de lângă tine la începutul anului, rămâi la curent cu situația lui și, de asemenea, exprimă-ți sincer sentimentele.
Din cauza impactului tranzitelor planetare, anul acesta va fi mixt pentru nativii din Vărsător în ceea ce privește sănătatea. Te vei confrunta cu probleme minore ocazional, însă chiar și așa nu trebuie să le ignori. Fii mai atent/ă și ai mai multă grijă de tine mai ales în perioada din aprilie până în decembrie.