Horoscop Balanță 2022

Balanțele singure vor trece printr-un an în care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna pe măsură ce își vor da seama că nu se va întâmpla, cel puțin nu în 2022. Totuși, acest lucru nu va fi o problemă pentru nativii acestei zodii, deoarece vor duce o viață de celibatari: plăcută și distractivă.
Prin patul lor vor trece multe persoane, care le vor lăsa o colecție bună de amintiri senzuale și erotice, dar niciuna nu va fi atât de memorabilă încât să lase urme în inimile lor. Toate aceste întâlniri o vor face pe Balanță să se conecteze din nou cu sine și să-și reînnoiască ideile despre ceea ce caută în dragoste.
Banii vor intra cu ușurință anul acesta, dar vor ieși cu viteză egală din cauza numărului mare de cheltuieli pe care le ai. Să ai grijă de banii tău precum de o comoară va fi cheia pentru a evita o subfinanțare serioasă.
Începând din septembrie, Balanța ar putea experimenta o creștere a salariului, o promovare sau posibilitatea de a-și crește câștigurile bănești.
Nu va fi un an bun pentru sănătatea Balanțelor. Există mult stres în viața lor și anumite boli vor bate la ușă. Schimbările radicale nu fac prea bine acestor nativi, așa că vor fi excesiv de nervoși și îngrijorați. Medicina tradițională îi va putea ajuta puțin.
Orice s-ar întâmpla, trebuie să știi că nu va fi nimic de viață și de moarte. Așadar, nu trebuie să îți faci prea multe griji, pentru că toate bolile și alte tulburări de sănătate vor fi generate de oboseala și stresul de la muncă, lucruri care pot fi stăpânite dacă îți propui acest lucru. Așa că, va fi esențial să te oprești când te confrunți cu multă epuizare și să te recuperezi cu o odihnă bună.
Dacă Balanța vrea să încheie socotelile cu locul de muncă actual, astfel încât să nu mai facă ceea ce nu-i place, va avea două opțiuni disctincte în acest an.