Horoscop Dragoste Balanta 2022

Balanțele singure vor trece printr-un an în care iluzia iubirii se va estompa pentru totdeauna pe măsură ce își vor da seama că nu se va întâmpla, cel puțin nu în 2022. Totuși, acest lucru nu va fi o problemă pentru nativii acestei zodii, deoarece vor duce o viață de celibatari plăcută și distractivă.
Prin patul lor vor trece multe persoane, care le vor lăsa o colecție bună de amintiri senzuale și erotice, dar niciuna nu va fi atât de memorabilă încât să lase urme în inimile lor. Toate aceste întâlniri o vor face pe Balanță să se conecteze din nou cu sine și să-și reînnoiască ideile despre ceea ce caută în dragoste.
Balanțele implicate într-o relație vor trece printr-o criză greu de gestionat și din care nu va fi ușor de ieșit. Dragostea nu le zâmbește acestor reprezentanți ai zodiacului. Multe Balanțe vor fi infidele în acest an. Rutina și monotonia vor face ravagii în relația lor și vor avea nevoie de acea gură de aer proaspăt pe care le-o oferă o aventură.
Cu partenerul stabil pe care îl au deja va fi necesar să discute pentru a clarifica anumite puncte și a stabili noi parametri pe care să se bazeze relația. Criza va fi inevitabilă, dar vor putea ieși din ea dacă iubirea persistă în inimile celor doi.
2022 va fi un an dezechilibrat în materie de dragoste. Cu siguranță nu va fi perfect, dar nu am putea spune că tot ce se va întâmpla va fi negativ.
Cu o viață socială înflăcărată ca cea care îi așteaptă în 2022, oportunitățile, pretendenții și ieșirile nu vor lipsi.
Celibatarii vor avea experiențe foarte distractive și răcoritoare, dar pentru nativii care au un partener, lucrurile s-ar putea complica. Amintește-ți că oportunitatea este inamicul fidelității și apucăturile Balanței vor fi cele care pot pune capăt relației.
Pur și simplu, în acest domeniu, orice se poate întâmpla și trebuie foarte mare atenție. Unii ar putea crede că se află în fața adevăratei lor iubiri și se vor lansa într-o aventură plăcută, dar nu definitivă.
Cuplurile căsătorite vor trebui să-și păzească căsnicia de intrigi și de aceeași viață socială revitalizantă care va fi atât de favorabilă, încât va provoca unele încurcături. Să rămâi calm și să nu te lași dus de mărturii false sau trucuri poate fi cheia pentru a menține relația sănătoasă și pentru a nu eșua în dragoste.
« Inapoi la Horoscop 2022