Horoscop Capricorn 2022

Reprezentanții singuri ai acestei zodii vor găsi dragostea în acest an. Relațiile stabile, sensibile și pe termen lung vor fi scopul principal al Capricornilor, pe care îl vor realiza mai ușor decât de obicei.
Pe lângă viteza cu care se vor lăsa seduși de acea persoană specială pe care o întâlnesc, se vor îndrăgosti de cineva cu un profil spiritual marcant. Această iubire profundă și pură îi va determina să exploreze zone care transcend fizicul și materialul, pentru a începe să dezvolte abilități precum telepatia, percepția și credința în acele lucruri care nu pot fi văzute, ci mai degrabă simțite.
Banii vor fi din belșug anul acesta și îți permit să te răsfeți cu lucruri materiale care, deși oarecum banale, îți oferă mai multă încredere în tine. Poate fi vorba de haine sau chiar de o intervenție chirurgicală care să îți sporească frumusețea naturală.
Nu vei întâmpina absolut nicio problemă majoră în ceea ce privește economia ta, pentru că dacă cineva știe să se descurce atât de bine cu ceea ce are, atunci acea persoană ești tu.
Anul acesta este însoțit de anumite alerte pentru tine. Ignorarea simptomelor părților vitale, cum ar fi inima sau sistemul digestiv, te vor pune să rezolvi probleme mai grave în viitor.
O vizită la medic la începutul anului va împiedica sănătatea să se transforme într-o bătaie de cap. În plus, corpul tău îți va cere să faci mișcare zilnic, dar va trebui să te înclini spre ceva moderat, cum ar fi yoga sau pilates. Toate acestea te vor ajuta să te menții în formă fără a fi nevoie să te epuizezi cu o rutină care nu se potrivește personalității tale.
Locul tău de muncă îți va scoate multe oportunități în cale anul acesta. Vei putea explora zone cu care nu ești obișnuit. Astfel, asumarea riscului de a accepta o promovare și de a ieși din zona de confort te va ajuta să-ți dezvolți laturi ale personalității pe care le-ai ascuns atât de mult încât nici nu știai că sunt acolo.
Te vei simți, într-adevăr, oarecum expus atunci când ești forțat să-ți schimbi rutina, dar în curând te vei simți împlinit atunci când de vei ocupa de situații cărora ai crezut întotdeauna că nu le poți face față.