Horoscop Vărsător 2022

Vărsătorii singuri vor simți o nevoie puternică de a fi într-o relație, astfel încât să poată împărtăși tot binele și răul din viața lor cu cineva. Excesul de libertate a devenit singurătate, iar Vărsătorul nu este un semn zodiacal care să stea departe de compania umană. Așa se face că încetul cu încetul își va da seama că independența și libertatea sunt valori care trebuie folosite cu măsură.
Anul acesta, dragostea va veni la tine prin muncă, studiu sau prietenie. Mulți Vărsători își va da seama în cele din urmă că sunt îndrăgostiți de un cunoscut sau apropiat de mai mult timp decât ar fi crezut. Odată ce relația începe, acești nativi vor simți că au renăscut.
Economia Vărsătorului va crește vertiginos în acest an și va putea face cheltuieli importante, cum ar fi achiziționarea unei locuințe, a unei case de vancanță și chiar achitarea unor împrumuturi despre care credea că se vor întinde pe mulți ani.
Cu toate acestea, în ceea ce privește banii, este necesar să îi distribui corect sau datoriile pot deveni o adevărată problemă.
Nervii nu ajută inima și sistemul sanguin. Te stresezi mai mult decât este necesar și poți avea și probleme cu colesterolul în acest an. Calmul va fi crucial în 2022 dacă vrei să stai departe de medic și de camera de urgență. O dietă sănătoasă va fi primordială.
Activitățile în aer liber care includ exerciții fizice te vor ține departe de problemele articulare. Deci lasă lenea deoparte, deoarece vei avea numeroase beneficii.
Situația ta profesională va fi complicată anul acesta din cauza unui șef prea sever. Ritmul pe care obișnuiai să-l menții la locul de muncă va trebui să se adapteze și să devină rapid, lipsit de erori și cu o concentrare maximă. Îți poți lua adio de la relaxare și distracție.
Noile reguli cu care te vei confrunta îți vor consuma tot timpul și performanța, așa că vremurile în care pauzele la birou semănau cu cele de la școală vor dispărea complet.