Horoscop Dragoste Varsator 2022

Vărsătorii singuri vor simți o nevoie puternică de a fi într-o relație, astfel încât să poată împărtăși tot binele și răul din viața lor cu cineva. Excesul de libertate a devenit singurătate, iar Vărsătorul nu este un semn zodiacal care să stea departe de compania umană. Așa se face că încetul cu încetul își va da seama că independența și libertatea sunt valori care trebuie folosite cu măsură.
Anul acesta, dragostea va veni la tine prin muncă, studiu sau prietenie. Mulți Vărsători își vor da seama în cele din urmă că sunt îndrăgostiți de un cunoscut sau apropiat de mai mult timp decât ar fi crezut. Odată ce relația începe, acești nativi vor simți că au renăscut.
Vărsătorii care sunt deja într-o relație se vor axa mai mult pe romantism și prietenie în cuplul lor. Activitățile pe care le-au făcut împreună când s-au întâlnit pentru prima dată vor reapărea. În acest fel, cuplurile vor dobândi a amprentă tinerească, aproape adolescentină și se vor reconecta la flirt și joacă. Astfel, Vărsătorul va asista la renașterea copilului din el și la cât de bine poate fi pentru cuplu să se relaxeze mental și să lase formalitățile și grijile deoparte, chiar și pentru o perioadă.
Nativii din Vărsător încep o fază de dragoste mai solidă în acest an fericit. Cu siguranță, 2021 a fost plin de greșeli, prin urmare, este recomandat să fii precaut atunci când vine vorba de probleme amoroase. În plus, este necesar să renunți la ceea ce nu a mers bine și să, eventual, a lăsat cicatrici.
Pentru cei care au un partener, instabilitatea ar putea dispărea în sfârșit din viața lor. Ar putea apărea acea jumătate pe care ai căutat-o în tot acest timp.
Este posibil ca la jumătatea anului să întâlnești o persoană care înțelege nevoia ta de libertate și care va dori să te urmeze în aventurile tale.
Din nou, în cazul celor care au un partener, 2022 le pregătește situații în care consecințele unor decizii din trecut vor ieși la suprafață, dar comunicarea sinceră va fi cheia pentru depășirea obstacolelor. Amintește-ți că o relație nu e doare pasiune și uneori trebuie să negociezi astfel încât să dureze mai mult decât ai crezut. Cu toate acestea, unele cupluri nu vor trece testul, iar relațiile care nu sunt construite pe încredere se pot termina mai devreme decât ar fi crezut.
Prin urmare, o bază fermă poate face diferența între un viitor fericit sau un sfârșit clar.
« Inapoi la Horoscop 2022