Horoscop Berbec 2023

Tendința Berbecului de a domina pe plan amoros se intensifică în acest an. Cuplurile longevive pot avea conflicte aprige la începutul anului. Pentru a relaxa atmosfera, Berbecii trebuie să-și domolească latura dominantă și să se gândească mai degrabă la confortul celui/celei de lângă ei decât la propria persoană. Bunăvoința și înțelegerea reciprocă vor rezolva orice criză minoră sau majoră din viața ta amoroasă în acest an.
La începutul anului, există șanse de a recupera banii pe care este posibil să-i fi împrumutat prietenilor și familiei. Ca Berbec, îți este greu să spui ”nu” altora și, prin urmare, uneori ajungi să cheltuiești exagerat pentru ei, în special pentru sexul opus. În timp ce satisfacția pe care o obținem când cheltuim pentru cineva drag este de neegalat, dacă intenția din spatele acestui gest este de a câștiga pe cineva, atunci pregătește-te să fii dezamăgit/ă.
Cel mai probabil, progresul în carieră va fi pe drumul cel bun după luna mai. Atingerea obiectivelor de muncă va fi un proces mai ușor, ceea ce îți va crește stima de sine. Pentru cei care caută un loc de muncă sau o avansare, luna aprilie va veni cu vești bune. Perspectivele pentru promovare sunt mai mari pentru nativii Berbec în a doua jumătate a anului.
Deoarece Berbecul este foarte muncitor, el este, în general, și foarte stresat. De acum înainte, nu numai sănătatea fizică a Berbecului are nevoie de o atenție deosebită, ci și sănătatea mintală. Astrele îți recomandă să nu faci compromisuri în ceea ce privește obiceiurile alimentare doar de dragul unor sarcini suplimentare.