Horoscop Scorpion 2023

Din cauza influențelor planetei Saturn, nu e exclus ca unii dintre nativii din Scorpion să își dorească să își încheie relația de iubire în 2023. Totuși, nu trebuie să fii prea îngrijorat/ă din acest punct de vedere! Vei primi gândul cel mai bun la momentul potrivit și vei reuși să alegi cea mai bună variantă pentru tine!
În primul trimestru al anului 2023, cel mai înțelept ar fi să iei o pauză și să nu încerci nimic nou. Lasă-i pe ceilalți să se afirme sau măcar să încerce asta. Tu cu siguranță vei străluci în trimestul al doilea. Atunci vei fi inspirat/ă să investești foarte mult, iar câștigurile nu vor ezita să apară.
În primul trimestru al anului 2023, răbdarea îți va fi pusă la încercare de planeta Saturn. Șeful sau un coleg îți va face o glumă nesărată ori va încerca să râdă de o reușită de-a ta, pentru care ai muncit o bună perioadă de timp. Nu permite nimănui să te ia peste picior, chiar dacă asta înseamnă o mustrare ori chiar o concediere!
Dacă nu ai fost orientat/ă până acum să adopți un stil de viață mai sănătos, acum e momentul să faci acest salt! Privește cu încredere spre viitorul tău, dacă mânânci alimente ecologice și alegi să folosești bicicleta tot mai des, efectele benefice nu vor întârzia să apară. Aceste mici schimbări vor însemna enorm și pentru acele persoane care nu au un sistem imunitar așa de puternic.