Horoscop Balanta 2010

Te asteapta o evolutie personala profunda in anul 2010, sub obladuirea astrelor. Este de asteptat o desprindere de trecut, ceea ce va fi o mutare ce-ti va aduce mai multa energie si forta. Va trebui sa-ti organizezi multitudinea de proiecte in ordinea stricta a prioritatilor si, apoi, sa-ti concentrezi eforturile doar asupra celor care pot fi realizate numaidecat. Te vei bucura de dragoste, prietenie si cateva dulci complicitati. Toate acestea ar trebui sa te faca sa fii o fiinta fericita. Nu trebuie sa te descurajezi in cazul aparitiei unor tensiuni la serviciu sau a unor nelinisti in ceea ce priveste viitorul. Gandeste-te cum sa te bucuri de viata la maximum si sa ignori orice probleme si imperfectiuni.
Horoscop Dragoste Balanta

Horoscop Dragoste Balanta 2010

In primele luni ale anului 2010, sectorul dragostei va fi influentat de Neptun, un astru care nu are o reputatie foarte buna. Este adevarat ca aceasta planeta creste riscul de singuratate, in aceeasi masura in care poate face ca totul sa devina prea solicitant. Dar, in dragoste, Neptun ofera un mare avantaj...
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Balanta

Horoscop Bani Balanta 2010

Starea materiala a nativilor Balanta, la inceputul anului 2010, nu va fi una stralucita, dar nici nu va fi catastrofala. Ar trebui sa prevedeti ca nu va puteti recupera datoriile asa de usor, iar aceste intarzieri sunt cauzate, in principal, de neglijenta voastra in materie de bani.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Balanta

Horoscop Cariera Balanta 2010

In zona profesionala, rabdarea si straduinta nu vor mai fi de ajuns nativilor Balanta. Trebuie sa va creati oportunitati noi, pentru ca altfel, in scurt timp, s-ar putea sa va dati seama ca sunteti intr-o fundatura. Cel putin in primele luni ale anului 2010 veti fi, probabil, tentati sa recurgeti la metode si practici mai putin ortodoxe pentru a va atinge obiectivele mai repede.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Balanta

Horoscop Sanatate Balanta 2010

Aveti grija pentru ca e posibil sa aveti probleme la articulatii! Actiunea lui Neptun va fi perfida, in sensul ca ati putea contacta o astfel de boala fara sa o descoperiti la timp. De aceea, ar fi bine nativii Balanta sa fie precauti de acum incolo. Beti mai multa apa saraca in minerale, evitati alimentele bogate in grasimi.
Citeste mai mult »