COMPATIBILITATE ZODII

Ce spun astrele? Va potriviti?

Doi Berbeci care se lupta pentru suprematie, o Fecioara care se straduieste sa aduca la realitate un Gemeni sau un Rac care adora un Taur... Fie ca te regasesti in vreuna dintre aceste situatii sau in alta, e bine sa stii in ce zodie este perechea ta... deoarece adesea acest lucru iti va spune la ce te poti asteapta de la el (ea)!

Cum influenteaza zodia relatia a doua persoane de sex opus? Care sunt aspectele care ii atrag pe reprezentantii unei zodii catre alta? Sau cele care cauzeaza cel mai adesea certuri intre ei? Fiecare zodie isi are caracterisitcile proprii, ce uneori se potrivesc ca o manusa cu ale alteia, dar alteori intra in conflict direct. Se spune din acest motiv ca exista combinatii bune si altele mai putin bune intre diferitele semne zodiacale. Afla care sunt acestea si motivele pentru care, daca esti Scorpion de exemplu, ar trebui sa fugi de Sagetatori, sau de ce, dimpotriva, te atrag Pestii...

Desigur, nu sunt o reteta garantata a succesului sau a dezastrului in cuplu, insa compatibilitatile reprezinta un punct de plecare bine de luat in considerare.

Descopera compatibilitatea.
Selecteaza doua semne zodiacale in meniul de mai jos

Eu sunt El este

Recomanda unei prietene