Horoscop Berbec 2010

Nativii din Berbec nu vor fi complet protejati, de-a lungul anului 2010, impotriva surprizelor de tot felul. Unele vor fi benefice, altele mai putin si, din pacate, unele nu vor fi deloc placute. Este important sa dai importanta sporita oricaror evenimente neobisnuite si asta pentru a putea sa contracarezi posibilele lovituri ale destinului sau sa profiti de evenimentele favorabile. Gandeste de doua ori inainte de a deschide gura si evita sa faci afirmatii mult prea categorice pentru a nu-ti fi greu, daca nu chiar imposibil, sa le retractezi. Daca vei arunca vorbe in jurul tau precum o piatra intr-un lac linistit vei avea probleme serioase.
Horoscop Dragoste Berbec

Horoscop Dragoste Berbec 2010

In primele luni ale anului 2010, nativii Berbec vor fi romantici pana in maduva oaselor! Veti intalni pe cineva, iar atractia dintre voi va fi deosebit de puternica. Oricum, pentru binele vostru, incercati sa fiti precauti.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Berbec

Horoscop Bani Berbec 2010

Anul 2010 incepe cu un efort sustinut pentru nativii Berbec. Veti munci pe branci pentru a va imbunatati statutul, pentru ca va face placere sa le aratati tuturor cat de bine o duceti si pentru a-i impresiona.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Berbec

Horoscop Cariera Berbec 2010

In primele luni ale lui 2010 nativii Berbec vor avea noroc in plan profesional. Va veti exprima parerile mult mai clar decat de obicei. Veti incerca, pe cat posibil, sa evitati certurile, dar nu cu orice pret.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Berbec

Horoscop Sanatate Berbec 2010

Starea de sanatate a nativilor Berbec in 2010 este buna in prima perioada. Va bucurati de o rezistenta care va permite sa mutati si muntii din loc la nevoie. Acesta este un mare privilegiu, dar se pare ca nu il apreciati cat ar trebui.
Citeste mai mult »