Horoscop Capricorn 2010

Pentru nativii Capricorn, se poate spune ca anul 2010 va fi caracterizat de un puternic apetit pentru viata. Vei avea un interes crescut pentru inedit, iar acest lucru iti va permite sa te tii departe de acele trairi ale trecutului care te-au stanjenit pana acum. Vei avea destule succese in tot ceea ce iti vei asuma, ceea ce iti va intari increderea in tine, optimismul si forta interioara. Vei gasi mereu timp pentru distractie sau pentru relaxare, atat singur(a) cat si alaturi de cineva drag. Influenta pozitiva a astrelor se va simti in 2010 si asupra deschiderii tale catre idei noi, a renuntarii la mare parte din egoismul tau si unei mai bune judecati privind persoanele din jur. Poate fi o perioada in care vei incerca sa dai la o parte ideile preconcepute, punctele de vedere categorice, intransigenta sau a resentimentelor fata de acele persoane care nu-ti impartasesc opiniile.
Horoscop Dragoste Capricorn

Horoscop Dragoste Capricorn 2010

Un climat sentimental mai degraba contrastant in primele luni ale anului 2010. Veti trece de la o extrema sentimentala la alta, la intervale scurte, si veti ezita intre pasiunea carnala si tandrete. Veti duce o lupta grea cu voi insiva si, facand asta, este posibil sa nu ii crutati pe cei pe care ii iubiti.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Capricorn

Horoscop Bani Capricorn 2010

Climatul astral din primele luni ale anului 2010 va fi favorabil asociatiilor in afaceri. Daca aveti un partener financiar, faceti tot ce va sta in putinta pentru a mentine relatia cu el. Abordati problemele financiare in mod serios.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Capricorn

Horoscop Cariera Capricorn 2010

Puteti merge inainte fara frica in ceea ce priveste slujba pentru ca perioada de inceput a anului 2010 pare potrivita pentru intensificarea eforturilor voastre depuse pentru indeplinirea ambitiilor personale Nu va feriti sa va puneti relatiile la lucru, dar cu diplomatie.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Capricorn

Horoscop Sanatate Capricorn 2010

Veti avea o stare generala de oboseala cauzata de faptul ca Marte si Neptun se afla in conflict pe harta voastra astrala, in prima parte a anului 2010 Luati magneziu, calciu sau oligoelemente. Incercati sa reduceti stresul.
Citeste mai mult »