Horoscop Fecioara 2010

Anul 2010 pare a fi un plin de urcari si coborari, de contraste. Evenimentele vor fi ca o insiruire de momente bune si momente rele. Insa, daca stapanesti arta atragerii lucrurilor bune ale vietii si a minimalizarii celor rele, nu sunt motive pentru a nu fi fericit(a). Poti sa te bucuri de acest an, atat in viata privata, cat si in plan general, daca vei sti sa gasesti partea buna a fiecarui eveniment care ti se intampla si sa tragi invatamintele de rigoare.
Horoscop Dragoste Fecioara

Horoscop Dragoste Fecioara 2010

La inceputul anului 2010, e posibil ca nativii Fecioara sa aiba unele probleme legate de viata de cuplu. Veti ezita sa faceti alegerea care pare esentiala pentru voi. Oricum, daca va ganditi serios la acea alegere, ea vi se va parea evidenta si de neocolit. In orice caz, trebuie sa vorbiti despre acest lucru cu sotul/sotia voastra.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Fecioara

Horoscop Bani Fecioara 2010

Va veti baza mult pe noroc pentru a reusi in intreprinderile voastre zdrobitoare. Oricum, daca va asumati prea multe riscuri in primele luni ale anului 2010, nu veti scapa de unele probleme serioase. Faceti-va intodeauna un plan de rezerva, in caz de urgenta.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Fecioara

Horoscop Cariera Fecioara 2010

Viata profesionala a nativilor Fecioara are sanse mari sa evolueze in conditii favorabile si armonioase. Daca sunteti in cautarea unui asociat sau a unei persoane careia sa-i impartasiti anumite optiuni profesionale, veti avea ocazia de a obtine satisfactie. In orice caz, nu va grabiti. Intuitia ar trebui sa va ghideze eficient.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Fecioara

Horoscop Sanatate Fecioara 2010

Sistemul imunitar al nativilor Fecioara va slabi, probabil din cauza tensiunii nervoase excesive. Veti deveni vulnerabili la virusi, asa ca fiti atenti la raceli si gripe, cel putin in primele luni ale anului 2010! Oricum, nu aveti motive sa credeti ca veti suferi de ceva grav.
Citeste mai mult »