Horoscop Gemeni 2010

Daca esti printre acei nativi care au luptat din greu pentru a-si castiga un bine meritat loc sub Soare, anul 2010 ar putea sa insemne o intoarcere specaculoasa a norocului, cu macar o posibilitate de a vedea acea "luminita de la capatul tunelului" si a-ti imbunatati considerabil nivelul de trai. Dar, cum nimic nu este perfect pe aceasta lume, incearca sa eviti greseala de a compara ceea ce vei gasi cu ceea ce ai fi vrut sa obtii.
Horoscop Dragoste Gemeni

Horoscop Dragoste Gemeni 2010

Este posibil sa va indragostiti la prima vedere si sa va gasiti fericirea in decursul primelor doua luni ale anului 2010. Nu o lasati sa va scape din mana! Nu fiti timizi si nu stati prea mult pe ganduri pentru ca s-ar putea sa o pierdeti si apoi sa regretati toata viata. Norocul poate ca nu va iese in cale de prea multe ori, iar nativii Gemeni ar fi bine sa profite de aceasta.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Gemeni

Horoscop Bani Gemeni 2010

Ambianta astrala din primele luni ale anului 2010 ii va ajuta pe nativii Gemeni sa aiba o intuitie exceptionala. Ca urmare, veti avea succes pe mai multe planuri. Nu trebuie sa va bateti capul prea tare pentru a sti ce masuri trebuie sa luati sau sa evitati. Veti sesiza oportunitatile care apar si le veti exploata la maxim. Profitati din plin de aceasta stare vizionara inainte de a o pierde!
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Gemeni

Horoscop Cariera Gemeni 2010

Impulsurile astrale vor fi purtatoare de succese, de noroc si va vor aduce multe oportunitati. E necesar ca in primele trei luni ale anului 2010 sa va intensificati eforturile, sa apelati la sprijinul tuturor persoanelor sus-puse pe care le stiti, sa lansati proiectele cele mai importante, sa semnati cele mai avantajoase contracte, sa provocati soarta si, mai presus, de tot, sa actionati cu incredere si dinamism.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Gemeni

Horoscop Sanatate Gemeni 2010

In prima parte a anului 2010, dinamismul va alterna cu oboseala, dar starea voastra fizica generala se va imbunatati daca ca ati invatat sa va ingrijiti mai bine si sa va feriti de lucrurile care va fac rau. Va veti pastra intr-o forma psihica excelenta daca veti face regulat miscare.
Citeste mai mult »