Horoscop Leu 2010

Daca iei in considerare ca, pana acum, nu totul a functionat in felul in care ai vrut si simti nevoia de a avea un nou start in viata, pregateste-te pentru un an 2010 in care iti sunt prielnice schimbarile drastice. Ai suportul astrelor pentru o schimbare de directie si pentru a-ti pune in valoare mult mai bine eforturile individuale. Nu ezita sa mergi inainte cu pasi hotarati! Mici evenimente, accidentale dar placute, iti vor condimente viata de-a lungul perioadei si iti vor veni in ajutor pentru a-ti putea indeplini dorintele. Nativii Leu sunt mai bine protejati de astre acum, in special daca au de trecut prin diverse examene sau au de luat decizii care le-ar putea schimba viata. Pastreaza-ti increderea in tine!
Horoscop Dragoste Leu

Horoscop Dragoste Leu 2010

Daca sunteti in cautarea dragostei in primele luni ale anului 2010, iubirea va va invada viata ca o adevarata furtuna, desi, dintr-un motiv sau altul, ati decis sa va inchideti portile inimii. Sub influenta lui Venus, va veti indragosti la prima vedere intr-un mod neasteptat: o relatie profesionala poate deveni...
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Leu

Horoscop Bani Leu 2010

Incepeti anul 2010 prin pastrarea discretiaei in legatura cu orice ati intreprinde. Oricum, nu ezitati sa faceti investitii in piata de actiuni sau speculatii imobiliare - dupa ce ati masurat toate riscurile implicate. Ati putea atunci sa obtineti un succes atta de mare incat sa starniti invidii.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Leu

Horoscop Cariera Leu 2010

Un inceput de an 2010 in care nativii Leu sa vor confrunta cu situatii complicate. Va trebui sa apelati la intuitia voastra si la finetea voastra psihologica pentru a va descurca. Cu toate acestea, fiti increzatori: sprijinul lui Venus va fi suficent de eficient. Pe de alta parte, vor exista unele persoane care vor incerca sa va stea in cale.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Leu

Horoscop Sanatate Leu 2010

Veti fi binecuvantati cu o vitalitate de invidiat, in prima parte a anului 2010, si chiar cu o stare mai optimista si mai curajoasa decat de obicei. Este posibil sa aveti unele probleme dentare, asa ca nu asteptati pana in ultimul moment ca sa mergeti la stomatolog. Daca aveti tendinta de a dezvolta pietre la rinichi, atunci fiti de doua ori mai vigilenti.
Citeste mai mult »