Horoscop Pesti 2010

Pentru nativii Pesti se anunta un an 2010 in care climatul astral ii ajuta sa abordeze o schimbare practica fara precedent in viata lor. Aceasta impreuna cu posibilitatea obtinerii unui mai bun echilibru si a bucuriei de a trai activ. Astfel, vei simti o imbunatatire considerabila a calitatii vietii, insa cu conditia sa intelegi necesitatea schimbarii universului personal si a adaptarii la realitatile lumii in care traiesti. Un sfat bun iti va veni de la specialisti.
Horoscop Dragoste Pesti

Horoscop Dragoste Pesti 2010

Legaturile voastre de dragoste vor fi bine influentate si va puteti astepta la numeroase satisfactii in acest domeniu, cel putin in prima jumatate a anului 2010. Pentru multi dintre nativii acestei zodii, caminul va ofera o viata linistita si echilibrata, lucru de care aveti mare nevoie in aceasta perioada.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Pesti

Horoscop Bani Pesti 2010

Cu planeta Mercur situata intr-o pozitie buna pe harta voastra astrala, in prima parte a anului 2010 sunt posibile unele castiguri. Veti avea noroc daca pariati, dar cu conditia sa riscati doar ceea va permiteti sa pierdeti fara a fi aruncati apoi in strada.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Pesti

Horoscop Cariera Pesti 2010

Imaginatia va fi punctul forte in destinul profesional al nativilor Pesti, in prmele luni ale anului 2010. Mintea voastra va fi plina de proiecte si idei. Cu toate acestea, veti intampina unele dificultati in a le implini in lipsa unei gandiri practice.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Pesti

Horoscop Sanatate Pesti 2010

Ar trebui sa va redescoperiti interesul in a urma o dieta stricta, pentru ca exista riscul unor probleme renale sau stomacale datorate opozitiei dintre unele stele in primele luni ale anului 2010. Chiar si asa, starea voastra de sanatate va fi buna.
Citeste mai mult »