Horoscop Rac 2010

Pe general, se poate spune ca anul 2010 este un an bun, cel putin din punctul de vedere al influentelor astrale. De aici rezulta si un optimism natural pentru nativii acestei zodii. Vei reusi sa pastrezi o atitudine senina si vei elimina foarte usor nelinistile. indiferent daca ai pe cineva sau nu, complicatiile sentimentale par a fugi de tine in aceasta perioada. Vei avea, cel mai probabil, de atins o singura tinta majora, care iti va imbunatati gradul de confort, bunastarea si cam tot ceea ce viata iti poate oferi. Concentreaza-te, asadar, pe ceeea ce stii tu ca este mai important.
Horoscop Dragoste Rac

Horoscop Dragoste Rac 2010

Venus va fi aliatul nativilor Rac si va fi total benefic inca de la inceputul anului. Veti fi cuprinsi de fericire intr-un mod subtil si intens. Nu veti simti cum trece timpul pentru ca toata atentia voastra se va indrepta asupra eventualei relatii pe care o aveti.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Rac

Horoscop Bani Rac 2010

Inca din debutul anului 2010 va trebui sa va asumati responsabilitati importante in materie de finante. Profitati de aceasta pentru a va demonstra capacitatile personale. Controlati-va nervii. Convingeti-va singuri ca sunteti perfect capabili de a duce negocierile la bun sfarsit si de a incheia contractele care sunt in derulare de mult timp.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Rac

Horoscop Cariera Rac 2010

Daca va confruntati cu anumite probleme legate de slujba, e bine sa stiti ca in primele luni ale anului 2010 totul se poate rezolva dupa o calatorie sau o mutare. In orice caz, sansa va fi de partea ta si va sprijinii eforturile. Ar fi bine sa nu va expuneti parerile in mediul de lucru, pentru ca nu toata lumea va fi de acord cu ele.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Rac

Horoscop Sanatate Rac 2010

Astrele nu-i vor scuti pe nativii Rac de unele probleme de sanatate inca de la inceputul anului 2010. Ar fi bine sa urmati o dieta pentru a va subtia sangele, pentru a va ajuta ficatul si celelalte organe interne care sunt mult prea solicitate. Nu mai faceti excese alimentare ori sexuale!
Citeste mai mult »
FAZA LUNII