Horoscop Sagetator 2010

Anul 2010 iti aduce o cautare intensa a unui ideal personal, fara ca acesta sa aiba vreo legatura cu latura materiala a vietii. Gandeste-te la ce vrea inima ta. Vei arata mai multa intelegere fata de nevoile celor din jur, insa va trebui sa ai grija sa nu cazi in sentimentalism. Vei avea o mai mare deschidere catre viata spirituala, ferindu-te sa cazi in superstitii, si o mai mare sensibilitate in fata frumusetii, dar si a tragediilor lumii. Daca vei reusi aceasta, atunci vei da vietii tale adevaratul inteles, descoperind, totodata, bucurii profunde, acele bucurii care nu pot fi cumparate cu tot aurul din lume.
Horoscop Dragoste Sagetator

Horoscop Dragoste Sagetator 2010

Dragostea va pluti in sferele inalte pentru nativii Sagetator. Cu sentimentele ei pure, cu izbucnirile ei discrete si cu instinctele ei cerebrale, va va face sa visati la perfectiune, dar va fi putin probabil ca veti intalni barbatul/femeia visurilor voastre.
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Sagetator

Horoscop Bani Sagetator 2010

Banii nu vor abunda in buzunarele voastre si veti fi obligati sa apelati la acrobatii bugetare sau sa faceti economii frustrante si dureroase. Nu disperati, pentru ca situatia asta nu va dura prea mult pentru nativii Sagetator Treceti-va in revista conturile.
Citeste mai mult »
Horoscop Cariera Sagetator

Horoscop Cariera Sagetator 2010

Eforturile pe care le-ati depus in ultima perioada incep sa isi arate roadele, acum la inceput de 2010. Veti depasi un obstacol care v-a creat probleme serioase si veti fi felicitati pentru asta. Nativii Sagetator au perspective profesionale excelente.
Citeste mai mult »
Horoscop Sanatate Sagetator

Horoscop Sanatate Sagetator 2010

O data intrati in 2010, starea voastra de sanatate va fi in general buna. Dar va trebui sa va crutati nervii daca nu vreti sa traiti momente depresive puternice. S-ar putea sa aveti unele dureri cauzate de nervul sciatic.
Citeste mai mult »