Horoscop Scorpion 2010

Pentru anul 2010, astrele ii incita pe nativii Scorpion catre o mai mare independenta si chiar originalitate in comportament. Aceasta tendinta se poate vedea fie printr-o transformare a modului de gandire, fie a aspectului hainelor ori a manierelor. Poate aparea si un refuz al autoritatii si disciplinei sau chiar un dispret fata de conveniente. Multi nativi vor actiona dupa cum simt si vor asculta mai putin de sfaturile prietenilor. Altii pot gasi placerea in excentricitati. Insa, atentie la acest aspect pentru a nu te indeparta prea mult de la normalitate.
Horoscop Dragoste Scorpion

Horoscop Dragoste Scorpion 2010

Se poate spune ca pe nativii Scorpion ii asteapta vremuri frumoase. Rasete, imbratisari si sarutari - totul va fi la indemana voastra cand stelele va vor darui dragostea eterna. Primele luni ale anului 2010 va vor aduce toata fericirea de pe pamant, incat veti fi impresionati. In cazul in care sunteti singuri, puteti profita de
Citeste mai mult »
Horoscop Bani Scorpion

Horoscop Bani Scorpion 2010

Daca vreti sa obtineti un ajutor financiar important, cererea voastra va avea mari sanse de a fi acceptata. Pe de alta parte, cel putin in prima parte a anului 2010, ati putea incheia o afacere excelenta. Ati putea primi o mostenire neasteptata.
Citeste mai mult »

Horoscop Cariera Scorpion 2010

In prima parte a anului 2010, nativii Scorpion vor avea posibilitatea de a obtine satisfactii pe plan profesional. Asemenea satisfactii pot fi schimbarea locului de munca sau un nou inceput dupa o perioada fara activitate.
Citeste mai mult »

Horoscop Sanatate Scorpion 2010

Veti fi intr-o stare buna de sanatate daca nu va veti lasa prada tristetii din cauza unor sentimente si emotii. In general, in prima parte a anului 2010, sanatatea voastra depinde de starea de echilibru.
Citeste mai mult »